Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Resultaat van een borstvergroting

Borstvergrotingen komen niet alleen voor in de sterrenwereld maar komt ook steeds vaker voor bij “doorsnee” vrouwen. Vrouwen die een borstvergroting laten doen zijn vaak niet tevreden over hun uiterlijk. Dit kan door verschillende dingen komen zoals zwangerschap, ouderdom of gewichtsverlies. Het verkleinen of verslappen van de borsten valt vaak zwaar voor vrouwen omdat de borsten een grote invloed uitoefenen op de kijk op het vrouwelijk lichaam. Al met al heeft de vorm van de borsten een grote invloed op de kwaliteit van leven voor vrouwen.

Borstvergrotingen komen in Nederland ook steeds meer voor, en is ook één van de meest voorkomende behandelingen in de plastische chirurgie. Hierdoor is er al veel kennis en ervaring opgedaan betreft het verrichten van een borstvergroting. Door het vele uitoefenen van deze ingreep worden steeds minder fouten gemaakt

Voor het vergroten van je borsten ga je een bepaald traject door die voor iedereen hetzelfde is. Als eerste zal je op bezoek moeten komen voor een consult bij de plastisch chirurg, deze zal ook de operatie gaan uitvoeren. Tijdens dit consult zal er worden gekeken naar jou persoonlijke behoeftes en zal de chirurg adviezen en alternatieven voorgeven. Dit om jou 100% te informeren en je fijn te voelen bij de keuze die je maakt. De eerstvolgende keer als je terugkomt zal de operatie plaatsvinden. De ingreep zal ongeveer een uur duren en zal onder volledige narcose plaatsvinden. Na de operatie mag je gewoon naar huis. De eerstvolgende keer dat je terugkomt na de operatie zal er worden gekeken naar het resultaat. Door deze routine weet de klant wat die kan verwachten en weet de chirurg precies wat die moet doen en kunnen eventuele fouten worden vorkomen.

Na een aantal weken zal je merken dat de borsten weer meer volume hebben en je weer lekkerder in je vel zit!

Voor meer info : http://faceland.nl/