Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Wat is vet bevriezen?

Cryolipolyse is een andere naam voor het bevriezen van vet. Het is een niet-chirurgische vetreductie therapie die werkt door vetophopingen op specifieke locaties van het lichaam te bevriezen. De operatie is bedoeld om plaatselijke vetophopingen te verwijderen of vet laten bevriezen dat bestand is tegen dieet en lichaamsbeweging. Het wordt niet aanbevolen voor zwaarlijvige of extreem overgewicht personen. De methode is gebaseerd op de ontdekking dat vetcellen gevoeliger zijn voor koudeschade dan andere cellen zoals huidcellen. De vetcellen worden beschadigd door de koude temperatuur. De schade zorgt ervoor dat het lichaam reageert met een ontstekingsreactie waardoor vetcellen afsterven. Een soort witte bloedcel die een onderdeel is van het immuunsysteem van het lichaam, ruimt het lichaam op van dode vetcellen en vuil. Er is een gemiddelde vetafname van tussen de 15 en 28 procent ongeveer 4 maanden na de eerste sessie. U kunt al vanaf 3 weken na de sessie veranderingen waarnemen. Na ongeveer 2 maanden is er een significante verbetering.

Voordelen van vet bevriezen

De gebruikte procedures zorgen voor geleidelijke maar natuurlijk ogende resultaten. De meeste patiënten kunnen een verschil zien tussen 4-6 weken na de behandeling met duidelijke veranderingen in de contouren van uw lichaam. Iedereen die op zoek is naar een niet-invasieve operatie die significante resultaten oplevert, kan ervoor kiezen om vet te bevriezen in RB Clinics. Vet bevriezing is niet-invasief en niet-chirurgisch. Het proces bevriest en vernietigt vetcellen in het lichaam. Na de procedure kunt u uw normale routine hervatten met minimaal ongemak. Het belangrijkste voordeel van het bevriezen van vet is dat de behandeling vetcellen permanent kan elimineren. Vet bevriezing heeft een kleinere kans om weer aan te komen, omdat vetcellen worden gedood en uit het lichaam worden verwijderd. Vet bevriezing methoden richten zich op het verminderen van vet op het lichaam. Dit betekent dat het afslankproces in slechts 12 weken kan worden voltooid. De dijen, bovenarmen en andere delen van het lichaam kunnen allemaal worden aangepakt.

Nadelen van vet bevriezen

Vet bevriezing kan worden gedaan op het kantoor van uw arts en het is niet nodig om een ​​hersteltijd in te plannen. Er zijn ook nadelen aan het bevriezen van vet, zoals elke procedure voor gewichtsverlies. U kunt tijdens de procedure een trekkend of trekkend gevoel aan uw huid voelen. U kunt daarna pijn voelen alsof u aan het sporten bent. Het is ook mogelijk dat u een beetje opzwelt. Vet bevriezing kan daarna in zeldzame gevallen licht tot matig ongemak veroorzaken. Er is ook een kans dat u last krijgt van zenuwpijn. Ook kan uw huid er daarna minder glad uitzien.

 

Gerelateerde artikelen

Wimperextensions

Mijn positieve ervaring van een ooglidcorrectie

Body bars: een duurzaam en lekker alternatief