Spring naar inhoud

Mijn positieve ervaring van een ooglidcorrectie

Het is nu inmiddels bijna een half jaar geleden dat ik een ooglidcorrectie ben ondergaan bij Ooglift.nl, ik ben blij dat ik mijzelf over mijn angst heen heb kunnen brengen en ervoor gekozen heb dit te doen. De angst die ik voorafgaand aan de ooglidcorrectie had bleek uiteindelijk volkomen onterecht, ik hoop jullie met deze blog ook een heel ander beeld te geven van een ooglidcorrectie, op het eerste gezicht lijkt het nogal een vreemde behandeling, het valt reuze mee kan ik je vertellen! Zelf heb ik ervoor gekozen om naar Ooglift te gaan, er zijn weinig alternatieven van hetzelfde niveau.

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is helemaal niet zo’n intensieve en zware behandeling als de meeste mensen denken, het is eigenlijk zo gebeurd en op de prik na voel je helemaal geen pijn. De behandeling bij Ooglift kostte mij slechts dertig minuten, ik zal je wat meer meenemen in het proces. Bij Ooglift start een ooglidcorrectie met een voorgesprek, hierin wordt bepaald hoe erg het probleem is, er worden afspraken gemaakt over de kosten, er wordt verteld wat er allemaal gaat gebeuren tijdens de behandeling en de kosten worden besproken. In de meeste gevallen dekt de verzekering de kosten voor een ooglidcorrectie. Vaak kun je al snel terecht om behandeld te worden.

Daar zit je dan, in de wachtkamer, te wachten op het seintje dat de ooglidcorrectie kan starten, vol spanning. Dit is niet nodig, u wordt door middel van een korte prik verdoofd en hierna wordt de huid gereinigd, betekent, gesneden en gehecht, voor je het weet is het weer over. Een week later kom je nog een keer terug om de hechtingen te laten verwijderen en dan is de ooglidcorrectie voltooid.

Deskundig advies nodig?

Natuurlijk, ik kan u niet alle ins en outs vertellen over een ooglidcorrectie, een deskundige van Ooglift kan dit wel, neem daarom eens contact op met Ooglift als u meer weer weten. Deze organisatie handelt niet vanuit commercieel oogpunt, ze hebben het beste voor met de patiënt, hierdoor zullen ze eerlijk aangeven of het voor u echt nodig is en of er geen betere alternatieven zijn.

Voor meer info :