Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Body bars: een duurzaam en lekker alternatief

Body bars zijn een lekker ruikend en duurzaam alternatief voor de doorsnee badschuim. Heeft u nog nooit eerder body bars gebruikt? Dan vraagt u zich wellicht af wat u zich hierbij moet voorstellen. Body bars zijn compacte blokken zeep. Een blokje zeep om uw handen mee te wassen heeft u vast weleens voorbij zien komen. Body bars zijn ook compacte blokjes zeep, maar dan te gebruiken onder de douche voor uw hele lichaam. Body bars zijn dus als het ware de vervanger van de fles badschuim in uw douche. De body bars ruiken niet alleen heerlijk, maar zijn daarnaast ook een duurzaam product.

De inhoud van de body bar

Wat maakt de body bars nou zo veel anders dan andere doucheproducten? Uiteraard zit het hem in de duurzaamheid. Geen plastic flessen, maar een mooi compact stukje zeep gemaakt van natuurlijke producten. De body bars zijn niet alleen een mooie stap richting duurzaamheid, maar ook richting een mooiere huid. De body bars bevatten namelijk glycerine. Dit is een stof die vocht aantrekt. Deze werking zorgt voor een optimale hydratering van uw huid. Tevens bevatten de body bars allerlei natuurlijke oliën. Al deze stoffen tezamen zorgen voor een optimale verzorging van uw huid. Daarnaast ruiken de body bars ook nog eens heel lekker.

Een mooie en stralende huid

De verschillende voedende stoffen die in de body bars zijn verwerkt, zorgen voor een mooie huid. Een mooie en stralende huid draagt op zijn beurt weer bij aan uw gemoedstoestand. Wanneer uw huid optimaal gehydrateerd is en straalt, gaat u automatisch zelf ook meer stralen. We kunnen ook wel stellen dat de body bars een goede investering zijn op meerdere vlakken. De body bars zijn immers een duurzame keuze én ze geven uw huid de allerbeste verzorging. Is uw huid vermoeid en bent u op zoek naar een voedend product? Of wilt u graag de plastic flessen in de douche vervangen met het oog op duurzaamheid? Kies dan voor de body bars.