Index Gids
Image default
Aanbiedingen

De twee best verkochte producten van de achteruitrijcamerawinkel

Elk bedrijf heeft wel zijn of haar eigen bestsellers, en zo zit het ook met de achteruitrijcamerawinkel. Het is een hele mond vol, maar het is zeker de moeite waard om eens op hun website een kijkje te gaan nemen. Auto’s zijn namelijk niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Natuurlijk hebben we nog het openbaar vervoer en ook de fiets, maar we zijn toch met z’n allen steeds meer en meer afhankelijk geworden van auto’s. Maar een auto op zich, is natuurlijk nog niet genoeg. Een auto moet veilig zijn en die veiligheid creëer je onder andere door een achteruitrijcamera installeren te gaan. En dat is precies waar het bedrijf achteruitrijcamerawinkel zich in heeft gespecialiseerd! In dit artikel bespreek ik hun top 5 best verkochte producten allertijden. Benieuwd? Lees dan verder!

 

De achteruitrijcamera die verreweg het meest verkocht is door de ARCW, is wel de Sven 7’’ professional achteruitrijcamera set. Dit is echt een top camera systeem, van binnen en van buiten. De kwaliteit er van is heel erg hoog en daarnaast is de camera zelf ook heel robuust. Bovendien krijg je er een 7’’ kleurenmonitor bij die zelfs ook nog een dvd ingang heeft! De camera schakelt zelf automatisch om tussen dag en nacht en op het scherm zijn ook afstandslijnen te zien zonder dat je sensoren hoeft te installeren. Wel zo handig bij het parkeren!

 

De tweede meest verkochte achteruirijcamera is de VZ-51 set voor de Mercedes Benz Sprinter. Dit model is speciaal gemaakt voor het busje van Mercedes en het heeft twee camera ingangen. Het fijne aan dit systeem, is dat de camera een groothoeklens heeft met wel 170 graden een openingshoek, daar kan je hartstikke veel mee zien! Ook is er nog iets heel anders fijn aan deze camera, hij past namelijk precies op de plaats van het derde remlicht, zo kan je hem super gemakkelijk installeren.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/