Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Houten tuinbanken van teak zijn om vele redenen een voltreffer

Houten tuinbanken van teak zijn ideaal. Om vele redenen. Teak is een zeer sterke en duurzame houtsoort, die na verwerking tot teakhouten meubelen een steeds mooiere uitstraling krijgt. De Teakspecialist heeft een bijzondere en betaalbare collectie teak meubelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling en een hoog zitcomfort. De houten meubelen zijn vrijwel onderhoudsvrij en uit voorraad leverbaar. Laat je inspireren door het online aanbod op Deteakspecialist.nl of neem een kijkje in onze grote showroom in Naarden. 

Teak tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit uit Indonesië

De Teakspecialist heeft zich in ruim 15 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van teakhouten meubelen, vervaardigd uit teak uit Indonesië. Hier komt de beste kwaliteit teak vandaan. Teak krimpt niet, is zeer goed te bewerken en splintert niet. Je slaagt bij Deteakspecialist.nl net zo gemakkelijk voor een tuinbank, tuintafel of tuinstoel van teak als voor een ligbed of een complete tuinset of loungeset. Bovendien kun je de teak meubelen combineren met een bijpassende parasol, tuinkussens of vloerkleed voor buiten.

Snelle levering teakhouten meubelen in Nederland en België

Deteakspecialist.nl levert teakmeubelen door heel Europa. De levertijd binnen Nederland is een week, in België is dit 10 dagen. U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of zonder opgaaf van reden te retourneren. Het product dient wel ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te worden teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.

Heeft u vragen over de producten en diensten van De Teakspecialist? Neem dan telefonisch (035 – 695 29 34) of per e-mail contact met ons op. Of kom gewoon langs in onze showroom in Naarden, waar op een vloeroppervlakte van 1.200 m2 de gehele collectie te bewonderen is.

 

Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/