Index Gids
Image default
Adverteren

Vazen als bedankt cadeau geven

Ga je weg bij je werk of wil je die aardige buurvrouw, die steeds klaar voor je stond, een cadeautje geven? Of heb je kinderen die afscheid nemen van hun juffen? Heeft iemand gewoonweg heel veel voor jou betekent de afgelopen tijd en wil je hun bedanken met een cadeautje? Vazen als bedankt cadeau geven is een hartstikke leuk idee! Zeg nou zelf: het is al fijn om een mooie bos bloemen te krijgen, maar als er een vaas bij zit is het helemaal geweldig! Zo heb je niet alleen een mooie bos bloemen of bloemstuk om van te genieten, maar kan je de vaas ook nog eens opnieuw gebruiken om je inrichting een kleine boost te geven. Een super leuk cadeau, waar de mensen ook nog eens heel veel aan hebben!

Vazen als bedankt cadeau geven: creatieve ideeën

Alleen vazen als bedankt cadeau geven is misschien een beetje saai. Het is nog leuker om de vaas te vullen met allemaal leuke dingetjes. Je kunt het natuurlijk niet alleen gebruiken om bloemen of planten in te stoppen, maar je kan er ook wat andere kleine cadeautjes in stoppen. Met wat linten maak je het cadeau dan helemaal af. Of wil je zelf een bloemstukje maken? Zelfgemaakt is altijd nog fijner om je dankbaarheid voor deze persoon te laten voelen. Gebruik wat siersteentjes of eventueel wat verlichting om de bloemen nog mooier uit te laten komen. Er zijn zoveel ideetjes die je kunt uitwerken, met onze hulp en jouw vleugje creativiteit maken we er een geweldig cadeau van. Benieuwd naar onze tips? Bekijk dan onze youtubekanaal en vind daar meerdere tutorials.

Vazen als bedankt cadeau geven voor een zacht prijsje

Vazen hoeven niet extreem duur te zijn, ook niet met de juiste kwaliteit. Bij Flowertools streven we naar een passende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo zijn onze bloemenvazen perfect om als bedankt cadeau te geven en zal de kwaliteit van de vaas, jou en degene die het cadeau ontvangt, verrassen.

Voor meer info : http://flowertools.nl/vazen/