Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Nu Huidtherapie in Zandvoort boeken

Wilt u ook huidtheraphie Zandvoort volgen, dan dan starten we altijd huidanalyse. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar uw huid, uw conditie/leefgewoonten en bespreken we uw huidwensen! We starten de behandeling van huidtherapie Zandvoort met een oppervlakte reiniging, hiermee ontdoen we uw huid van vuil, make-up en afvalstoffen. Hierna kunnen losse behandelingen uitgevoerd worden, zoals epileren, verven en/of harsen.Vervolgens een diepte reiniging (peeling/scrub), om ook dode huidcellen te verwijderen en uw huid nog toegankelijker te maken voor werkzame stoffen uit bijvoorbeeld de serums en het masker. Dit is het moment om even te ontspannen en vooral te genieten van uw ‘ik-moment’. Tot slot ontvangt u altijd een persoonlijk behandel- en product advies voor thuis! Zo heeft u een complete behandeling huidtherapie Zandvoort.

Andere behandelingen

Naast huidtherapie Zandvoort bieden we ook Pedicure, Manicure en voetverzorging behandelingenaan. Handen en voeten worden vaak vergeten. Meestal krijgen ze aandacht op het moment dat nagels te lang worden of gaan splijten. Of wanneer de voeten pijnlijk gaan aanvoelen met kloofjes, likdoorns of ingroeiende nagels. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de handen en voeten met regelmaat te geven wat ze nodig hebben. Wij desinfecteren o.a. de voeten, nagels knippen, afvlakken, nagelomgeving reinigen, ingegroeide nagels behandelen, eelt/likdoorns verwijderen, frezen, voedende crème tijdens een pedicure behandeling. Daarnaast bieden wij ook voetverzorging behandelingen natuurlijk.Om uw behandeling volledig af te ronden kunt u nu ook kiezen voor een Gel Color afwerking voor het mooiste (en langste) resultaat!

Frequentie bezoek

De frequentie van uw bezoek aan de Beautysalon Alphen aan den Rijn hangt af van uw huidwens. Zo adviseren wij bij huidtherapie Zandvoort  elke 4 tot 6 weken een behandeling én bij huidverzorging en ontspanning elke 6 tot 8 weken. Natuurlijk zijn er ook klanten die 4 of soms 2 keer per jaar komen. Ieder moment voor uzelf is er één! Wanneer komt u langs voor de huidtherapie Zandvoort?