Index Gids
Image default
Horeca

Het beste recept voor groentesap

Ben jij ook op zoek naar het lekkerste recept voor groentesap? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het maken van een groentesap is al een heel goede keuze! Een groentesap bevat namelijk geen fruitsuikers, ook wel fructose genoemd, maar bevat alleen maar gezonde stoffen en mineralen. Er bestaan verschillende recepten voor groentesap. Het beste recept groentesap vind je hier! 

Waarom groentesap?

Groente is een van de belangrijkste dingen in je voedingspatroon. Iedere dag word je geadviseerd om minimaal 200 gram groente binnen te krijgen. Sommige mensen hebben daar totaal geen moeite mee en eten zo een kilo groente per dag weg. Maar anderen hebben daar meer moeite mee en halen de 200 gram per dag bij lange na niet. Om toch makkelijk aan je minimale groente te komen, kun je een groentesap voor jezelf maken. Je kunt de groentesap als ontbijt, tussendoortje, bij je lunch of als lunch drinken. Op ieder moment van de dag is een groentesap een goed idee. Daarnaast bevat groentesap erg weinig calorieën, dit past goed bij ieder dieet. 

Recept groentesap

Een groentesap maken is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is groente die jij lekker vindt en een blender. De beste combinatie voor het maken van een groentesap heeft een leuk recept. Het beste groentesap recept heeft de volgende ingrediënten: bleekselderij, munt, koriander, broccoli en spinazie. Daarnaast gooi je er nog wat gember bij voor de smaak. Gezonder kan bijna niet! Dit alles doe je een voor een in de blender met ongeveer tweehonderd milliliter water per persoon. Van alle groenten doe je minimaal honderd gram in de blender. Als de groentesap klaar is doe je er, indien je er van houdt, nog een druppel tabasco bij. Dit geeft wat extra smaak aan je groentesap. Het beste recept voor groentesap!