Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions

 

Wimperextensions

Wat moet u weten over wimperextensions

 

De kans is aannemelijk groot dat u weleens vrouwen op straat of in de sportschool bent tegen gekomen van wie de lange mooie natuurlijke wimpers niet uit een mascara-tube komen. Tegenwoordig zijn wimperextensions namelijk niet slechts weggelegd voor BNN’ers en andere celebertys , maar zijn ook binnen handbereik voor vrouwen die u gewoon op straat tegenkomt. Dit is natuurlijk goed nieuws, want dit betekent dat ook u vanaf nu zulke prachtige lange en natuurlijke wimpers zou kunnen krijgen dankzij wimperextensions! Zou u graag wat meer informatie willen over deze beauty-trick? In dit artikel leest u alles wat u moet weten over wimperextensions! 

Pijnloos zonder beschadigingen

Wimpers One by One worden, zoals de naam al zegt, extension voor extension aan uw natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Elke extension bestaat uit 1 nep-haartje. Doordat ze aan uw eigen wimperhaartjes bevestigd worden, zullen de extensions op een natuurlijke manier uitvallen (op het moment dat uw eigen wimpers uitvallen). U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze voortijdig professioneel te laten verwijderen bij uw gecertifiveerde wimperstyliste. Er wordt dus niks van uw eigen wimpers geknipt, beschadigd, verwijderd of erger. Wimpers One by One zijn dus volledig pijnloos en veilig. 

Weg met die Make-up

De extensions zorgen ervoor dat u weinig tot geen make-up meer nodig zal hebben. Mascara is vanaf dan overbodig en vaak hoef u ook geen oogpotlood meer te gebruiken, want de wimper-aanzet zal vanzelf donkerder omdat de extensions ervoor zorgen dat u daar meer dichtheid hebt. Wilt u toch een beetje make-up gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat u olie-vrije make-up en make-up remover gebruikt. De extensions vinden olie namelijk onprettig en daarvan worden ze lelijk en het is slecht voor de wimperlijm. 

Gecertificeerde wimperstyliste

Het zetten van extensions kan in principe iedereen zou u denken? Er zijn goedkope setjes te koop op Ali Express waarmee u zelf aan de slag zou kunnen. Dit wordt echter ten zeerste afgeraden! Uw ogen zijn heel gevoelig en daarom verdienen zij de beste zorg. U weet bijvoorbeeld helemaal niet of de wimperlijm nou veilig is volgens Europese wetgeving en bovendien vereist het zetten van extensions bij uw wimpers een bepaalde techniek. Gecertificeerde wimperstylisten hebben namelijk speciale wimper opleidingen gevolgd en gebruiken alleen producten die veilig voor jouw ogen zijn. Let dus altijd op of u uw wimperextensions one by one bij iemand laat zetten die hier de juiste ervaring mee heeft! U wil immers niet blind gemaakt worden toch?

Wimperextensions Zutphen is een gecertificeerd wimpersalon!

Mooie lange wimpers op een natuurlijke manier? Bekijk dan eens https://www.wimpergroeiserum.nl

 

Voor meer info : https://droomwimpers.nl