Index Gids
Image default
Energie

Hoe lang duurt het voordat je cv ketel vervangen moet worden?

Uw cv ketel kan na 10-15 jaar vervangen moeten worden. Doe je dit niet dan kan dit hoge rekeningen opleveren. In dit artikel zal ik u vertellen hoe lang cv ketels gemiddeld goed blijven en wat er gebeurt wanneer ze niet meer goed genoeg zijn om aan te vullen.

Wie vervangt mijn cv ketel?

Ben je er achter gekomen dat de cv ketel verouderd is en wil je deze laten vervangen? YDR Installatietechniek staat voor je klaar om hulp te bieden wanneer dit nodig is. Wij komen graag bij je langs om de cv ketel te inspecteren en een offerte op maat voor je uit te brengen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in cv ketel service, cv ketels plaatsen en cv ketels onderhoud. Dit zijn kenmerken van YDR Installatietechniek:

  • YDR Installatietechniek is een erkend installateur van cv ketels
  • Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen va cv ketels
  • Wij bieden cv ketel service en kunnen uitstekende tarieven hanteren
  • Wanneer wij met cv ketel onderhoud bezig zijn wordt er gekeken of de cv ketel nog voldoet aan de eisen. Dit doen we door de cv ketel te testen en eventuele mankementen op te sporen.
  • Wanneer er simpele dingen gedaan kunnen worden om de cv ketel in goede staat te houden, zal dit gebeuren.
  • Wanneer er cv ketel onderhoud nodig is om de cv ketel in goede staat te houden, dan zullen wij cv ketels plaatsen of cv ketels vervangen.

Wat kost een cv ketel vervangen?

Elke cv ketel heeft een levensduur. Deze is afhankelijk van de cv ketel merk en type cv ketel je hebt staan. Een cv ketel kan naar 15 jaar verouderd zijn, maar ook vele jaren langer meegaan. Na 15 jaar moet je de cv ketel vervangen. De aanschaf van een nieuwe cv ketel kan in het eerste opzicht duur zijn, maar wanneer je dit niet doet zullen de energie rekeningen nog veel hoger zijn.