Index Gids
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor de juiste kliniek

Wereldwijd worden er steeds meer en meer botox behandelingen uitgevoerd. Uit de cijfers blijkt dat in 2014 er wereldwijd ruim 5 miljoen botox behandelingen werden uitgevoerd, een stijging van zo’n vijf procent vergeleken met het jaar daarvoor.

Het is natuurlijk heel verleidelijk om een botox behandeling te ondergaan want na een korte behandeling zie je er opeens weer vijf jaar jonger uit. Daarnaast wordt het middel ook gebruikt voor volle lippen met fillersdan wel voorvolle lippen met injectablesDoordat de interesse van de consument in botox zo enorm is gestegen zie je ook een sterke stijging van het aantal plastisch chirurgen. Dit terwijl dit eigenlijk nog geen eens nodig is want het bizarre is dat je voor het inspuiten van botox als geneesmiddel geen plastisch chirurg hoeft te zijn. In feite mag iedereen met een medische licentie dit middel inspuiten dus ook de tandarts zou bij u botox mogen inspuiten.

Het is daarom ook zo van belang dat je een botox behandeling laat uitvoeren bij een goede medische kliniek die werkt met gecertificeerde cosmetische artsen. Voor een mooi resultaat is het namelijk noodzakelijk dat de botox in de juiste hoeveelheid en op exact juiste plek wordt ingespoten. Bij brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland zijn achttien klinieken geregistreerd met het specialisme ‘Injectables’. Maar dat overzicht is zeker niet compleet: niet alle klinieken melden zich bij ZKN aan of voldoen aan het keurmerk ervan. Let dus bij de zoektocht naar een goede kliniek zeker niet alleen op de prijs maar let dus ook op keurmerken.

Faceland is een kliniek die zowel betrouwbaar als goedkoop is. Het bedrijf kan vanwege scherpe onderhandelingen met leveranciers erg goede prijzen bieden maar heeft daarnaast wel gewoon scherpe kwaliteitseisen. Bij Faceland werken namelijk enkel ervaren cosmetische artsen die tevens BIG geregistreerd zijn.

Voor meer info : http://faceland.nl