Index Gids
Image default
Gezondheid

De beste tips voor topsporters die vitamines innemen.

In dit artikel gaan we je zoveel mogelijk bijbrengen over het gebruik van vitamines door topsporters zodat jij een optimaal resultaat kan verkrijgen.  Vitamines en sporten is onlosmakelijk met elkaar  verbonden, want vitamines en mineralen zijn van essentieel belang, wel is het van groot belang dat je eerst en vooral gevarieerd eet elke dag en daarboven op kan je je arts raadploegen of je eventuele extra natuurlijke supplementen moet innemen zodat alles perfect op pijl blijft.  

 De eerste tip die wij jou willen meegeven is  dat  een gevarieerde voeding samen moet gaan met genoeg sporten. Zorg er dus voor dat je minstens 5 dagen in de week een half uurtje aan een bepaalde sport doet.  Je krijgt veel vitamines binnen door te eten maar je moet deze natuurlijk ook verbranden. 

Let ook op dat je zeker niet te veel vitamines inneemt, denk niet gelijk: hoe meer vitamines ik inneem, zoveel te beter zal mijn sport resultaat zijn.  Neen, bij een teveel aan bepaalde vitamines gaan je sportprestaties terug achteruit.  Raadpleeg dus eerst je arts zodat je  weet welke vitamines jij nodig hebt.

 De 3de tip is van redelijk groot belang, zorg ervoor dat je zeker genoeg vitamine D aanwezig hebt in je lichaam.  Vitamine heeft een grote invloed op je weerstand en op je algemene gezondheid, vooral dan bij topsporters.  Daarbij helpt deze vitamine ook bij aan sterke botten en aan goed werkende spieren. 

Voor Sporters die geen vlees of vis eten,  geen probleem. Zorg er gewoon voor dat je genoeg vitamine C inneemt. Vitamine C kan je terug vinden in een stuk fruit.  Ben jij aan het overwegen om wat vitamines aan te kopen zodat jij je prestaties kan optimaliseren? Surf  dan snel naar Oligo-pharma.nl.  Oligo Pharma is een bedrijf   waar je alleen maar de beste  voedingssupplementen bestellen kan tegenover de beste prijs.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/