Index Gids
Image default
Gezondheid

Waarom je biologische tomatensoep nodig hebt in je leven

Een goede tomatensoep is lastig te vinden. De meeste tomatensoep die er in Nederland wordt gemaakt komt van blikjes en potjes. Deze soepen worden vaak massaal geproduceerd. Een goede verse tomatensoep is een stuk lekkerder en ook een stuk beter voor je lichaam. De tomatensoep van Sapje wordt vers bereid met lokale en seizoensgebonden producten. De verse soepen van Sapje bevatten erg veel voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen die belangrijke processen binnen je lichaam ondersteunen. Deze soepjes kan je online bestellen en worden direct naar je deur bezorgd!

Verse biologische tomatensoep

De basis van de biologische tomatensoep van Sapje is natuurlijk tomaat, maar er zijn ook een aantal andere ingrediënten toegevoegd in de soep om deze een lekkere smaak te geven en de juiste textuur te geven. De basis ingrediënten zijn hetzelfde als traditionele tomatensoep: Tomaten, Rode ui, Oregano, Knoflook en meer. Daarnaast wordt er groentebouillon, wortel, bleekselderij, rode wijnazijn, zeezout en olijfolie toegevoegd. Alle ingrediënten in deze lekkere soep zijn dus vers van de natuur. 

De tomatensoep is een rijke bron van vitaminen en mineralen door deze verse ingrediënten. De soep is een rijke bron aan antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E. Daarnaast zorgt de vitamine B6 in de tomatensoep voor een verbeterde gemoedstoestand, geheugen en concentratievermogen.  Het mangaan en kalium in de soep zorgt weer voor een goed energieniveau en sterke botten. Zo zijn er nog veel meer stoffen die goed voor je lichaam zijn. 

De soep wordt ingevroren zodat deze vers kan worden geleverd zonder toegevoegde stoffen die de houdbaarheid verlengen. De soep kan wanneer je wilt worden opgewarmd en worden opgegeten. Aan de smaak merk je al dat de producten vers van het land zijn en 100% biologisch. De rijke smaak van de tomatensoep maakt dit een van de favoriete soepjes aangeboden bij Sapje. 

Verse soepen van Sapje

Op de website van sap.je kan je naast de biologische tomatensoep ook andere soepjes vinden zoals courgettesoep, pompoen soep en meer. Op de website kan je alles te weten komen over de voedingsstoffen die in de soep zitten en wat het gevolg hiervan is op je lichaam. 

Naast verse soep kan je ook terecht voor groente sapjes, smoothies en nog meer op de website van Sap.je. Alle producten zijn 100% biologisch en erg gezond. De producten van Sapje dragen bij aan en gezonde levensstijl. Bekijk hier meer over de werkwijze van Sapje.

https://www.sap.je/