Index Gids
Image default
Gezondheid

Een geheel verzorgd traject

Een bevalling is niet een dag die je eens in de week gaat tegenkomen. Bij verloskundige Nijmegen wordt het een onvergetelijke en in hoeverre dat voor iedereen mogelijk is, fijne dag. Het is een geheel verzorgd traject zodat je je die dagen samen met je partner je geheel kan focussen op de bevalling. Je krijgt een eigen kamer en eten en drinken wordt allemaal voor je geregeld. Er is natuurlijk een hoog stressgehalte dus is het fijn als er goed voor je wordt gezorgd en alles fijn en soepel verloopt. Dit wordt allemaal nageleefd en alles aan gedaan dit zo goed mogelijk te realiseren.

Een ontspannen sfeer

Door alle stress en adrenaline die vrijkomt is het belangrijk dat je een ontspannen sfeer hebt. Een niet te fel licht, een fijn bed en de nodige kaarsjes in de ruimte. Je kan zelf een geur kiezen die het best bij je past omdat dat ook invloed heeft op de sfeer en het ontspannen in het traject. De verloskundige helpen je zo goed mogelijk om je te kalmeren en stap voor stap door de bevalling heen te trekken zodat het zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Als er een ingreep moet komen is dit natuurlijk vanzelfsprekend allemaal in overleg en wordt hier ook niet een groot iets van gemaakt. Dit brengt de nodige stress met zich mee wat invloed heeft op de bevalling.

De nodige nazorg

Na de bevalling ga je niet meteen fulltime aan het werk en is alles zoals het voor de bevalling ook was. Er kan een hoop gebeuren nadat je kindje is geboren. Dit vergt dus ook de nodige nazorg. Dit kan gaan over heling van uw vgina of oefeningen voor het herstel in energie. Het is voor verloskundige Nijmegen belangrijk dat u vanaf het begin totdat u weer zorgeloos aan het huishouden kan beginnen, begeleid wordt in dit prachtige traject. Als u na de bevalling vragen heeft kan dat natuurlijk altijd worden gesteld en is er ruimte voor een eventuele afspraak in de praktijk.