Index Gids
Image default
Bedrijven

Je huis een grote schoonmaak geven met een shampoo bar

Wist u dat elke fijne shampoo bar kopen in ons assortiment ook uitstekend geschikt is voor de grote schoonmaak van uw huis? De shampoo bar Lavendel is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het reinigen van uw keuken. De diep reinigende werking van deze shampoo bar zorgt ervoor dat uw keuken niet alleen stevig ontvet wordt (die vetaanslag komt door het koken); deze shampoo bar zorgt er ook voor dat uw keuken weer eens lekker ruikt. Dankzij deze shampoo bar kunt u uw gasten zonder een gevoel van schaamte de keuken mee in nemen en laten zien, hoe schoon uw keuken is geworden met behulp van deze shampoo bar.

Een shampoo bar speciaal bedoeld voor de woonkamer

Woonkamers kunnen best wel smerig zijn, zeker als je kinderen hebt. Maar met behulp van onze shampoo bar Jasmijn is een smerige woonkamer gelukkig heel snel verleden tijd! Met deze shampoo bar verwijdert u namelijk grondig alle uitwerpselen van uw kinderen! En een belangrijk bijkomend voordeel van deze shampoo bar is dat je ook het meubilair er weer als nieuw uit kan laten zien. Ook het tafelzilver zal weer als vanouds gaan blinken als je het schoonmaakt met deze heerlijk geurende shampoo bar. Kan ook gebruikt worden voor de keuken.

De WC eindelijk schoon dankzij de shampoo bar Kamille

Bent u de remsporen van uw echtgenoot in het toilet ook meer dan zat? Dan hebben wij goed nieuws! Dé oplossing is namelijk het gebruiken van onze shampoo bar Kamille. Deze shampoo bar is nogal agressief en doet elk remspoor van uw echtgenoot in een mum van tijd verdwijnen! Ook is de shampoo bar Kamille kampioen in het verwijderen van braaksel uit het toilet als uw echtgenoot zich weer eens lam gezopen heeft en zijn maaginhoud aan de toiletpot heeft toevertrouwd. Dus voor een stralend toilet moet u gewoon de shampoo bar kamille gebruiken.