Index Gids
Image default
Bedrijven

Makelaar Borne: de firma van de Rode Kat stelt zich voor

Beste makelaar Borne. Dames en heren, jongens en meisjes, geacht publiek, boeren, burgers en buitenlui mogen wij u voorstellen aan de firma van de Rode Kat. Waarom is er gekozen voor deze naam? Om een aantal redenen, het is een zeer korte en krachtige naam. Die bovendien gemakkelijk is te onthouden. Het is ook een eenvoudige, simpele naam. En dat past zeer goed bij de manier van werken van de firma van de Rode Kat. Geen kapsones maar gewoon alle klanten zo goed mogelijk helpen. Makelaar Borne.

Er is met opzet gekozen voor een hele duidelijke naam

Makelaar Borne. Daarnaast staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. We komen nog even terug op die met opzet gekozen naam firma van de Rode Kat. Een gemakkelijk te onthouden naam. Want tsjonge, jonge wat moet een mens tegenwoordig toch veel onthouden. Zo ontzettend veel, eigenlijk niet meer te doen. Kijk alleen nog maar eens naar de grote groeiende berg wachtwoorden die je moet onthouden of in ieder geval bijhouden. Er was eens een lerares in het basisonderwijs in Vught. Zij droeg altijd heel veel sieraden. Makelaar Borne.

Een leerkracht in Vught was haar wachtwoord helemaal vergeten

Makelaar Borne. Maar op een zekere dag, het was op een donderdag, kwam zij op school helemaal zonder sieraden. Wat was er aan de hand met deze leerkracht? Op woensdag had zij haar vaste avond in de sportschool. Voordat zij ging sporten deed zij alle sieraden af en stopte die in een klein kluisje. En u raadt het al wat er is gebeurd, inderdaad het wachtwoord vergeten. En wat doe je dan? Goede raad is duur. Desnoods een schroevendraaier, een klein breekijzer, een koevoet. Of desnoods de ijzerboer inschakelen. Makelaar Borne.