Index Gids
Image default
Bedrijven

Makelaar Hengelo: uw woonwens is bij ons in goede handen

Snelle makelaar Hengelo. Bij het inleveren van de lege flesjes ontvangt Mia van de Bal – van de Bol een bon met daarop vermeld het statiegeld. Het is een afspraak die al vele jaren geleden is gemaakt, dat Mia van de Bal – van de Bol zelf het statiegeld mag houden. Dit als dank voor het vele goede werk dat zij doet. Het gaat maar om kleine bedragen, dit wordt haar van harte gegund door de andere collega’s die leiding geven aan een grote afdeling. Makelaar Hengelo.

Mia van de Bal – van de Bol mag het statiegeld zelf houden

Makelaar Hengelo. De andere collega’s zijn Ada van de Kok – van de Bik, Bo van de Bok – van de Geit, Ed van de Grote Eng en tot slot de heer Ad van de Kleine Aa. Dit is eigenlijk een heel mooi voorbeeld van ere wie ere toekomt. Een heel mooi voorbeeld van een paard dat de haver krijgt die zij verdient. De waarheid mag gezegd worden, deze vijf collega’s kunnen het onderling zeer goed met elkaar vinden. Zij kennen elkaar al vele jaren en dat scheelt ook. Makelaar Hengelo.

Alle vijf verdienen zij een zeer goed salaris

Makelaar Hengelo. De vijf collega’s die elk leiding geven aan een zeer grote afdeling verdienen stuk voor stuk een zeer goed salaris. Maar ja zij dragen dan ook veel verantwoordelijkheid daar moet je ook rekening mee houden. Zij hebben veel zorgen aan hun hoofd. Mia van de Bal – van de Bol loopt door de grote supermarkt. Zij neemt de bon van de lege flessen mee naar de kassa. Maar eerst moet het winkelwagentje nog zeer goed worden gevuld met nieuwe boodschappen. Want ze lusten wel iets bij de firma van de Rode Kat. Makelaar Hengelo.