Index Gids
Image default
Bedrijven

Wees voorbereid op meerdere situaties

Om de veiligheid te verbeteren heeft men veel baat bij het hebben van een goede verbandkoffer. Deze koffer dient wel met de juiste materialen worden voorzien, zo moet de voorraad goed in de gaten worden houden. Het is belangrijk als deze veel gebruikt wordt, om het om de 3 maanden te controleren, als deze minder vaak gebruikt wordt is vaak 6 maanden genoeg voor een huishouden. Bedrijven dienen deze wel vaker te controleren ook moeten zij een logboek bijhouden van welke materialen zij gebruikt hebben. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat er altijd materiaal in huis is of in het restaurant.

De vulling van een dergelijke koffer is erg belangrijk, daarom is het aanschaffen van materiaal ook uiterst belangrijk. Vaak bij aanschaf is de koffer gevuld met producten volgens bepaalde richtlijnen, dit zorgt ervoor dat u altijd direct hulp kan verlenen op het slachtoffer. Wees daarom zeer attent op de vulling en controleer deze dan ook tijdens het aanschaffen, zo komt u niet verrassingen te staan en weet u zeker dat u iemand van dienst kan zijn verpleging. Er zijn verschillende koffers beschikbaar, zo heeft men de kleinste, deze is voor EHBO-gevallen. Dan is er eentje die helemaal compleet is, deze is tevens geschikt voor veel situaties. Tevens is er een verbandkoffer die gericht is op sportongelukken, deze heeft verschillende extra artikelen, zoals sport gerelateerde artikelen.

Ook onderweg is het belangrijk dat men veilig is, daarom zijn er verbandkoffers te koop die u in de auto kan leggen. Deze is gevuld met de belangrijkste veiligheidsartikelen en is redelijk compact. Dit zorgt ervoor dat deze ideaal is om mee te nemen. Een auto verbanddoos is dus een must in de auto, ze zijn zelfs verplicht in verschillende Eu landen, wees hier dan ook op voorbereid als u op vakantie gaat.

Voor meer info : https://www.schoens-safety.nl/