Index Gids
Image default
Bedrijven

Jouw online zilveren geschenken adresje

Zoek je een fijn adresje waar je ieder moment in de week terecht kunt voor al jouw zilverwerk, sieraden, horloges, kraamcadeaus en andere verzilverde geschenken? Zilver.nl is dan het zilverwerkadres voor jou. Al 27 jaar is deze online leverancier van prachtig zilverwerk in de breedste betekenis een betrouwbaar adres. Het grote voordeel van Zilver.nl? Je kunt er 24/7 je bestellingen plaatsen en de keuze is reuze! Of je nu een nieuw horloge, een mooi sieraad, tafelzilver of een geboortecadeau wilt bestellen; je kunt voor alles terecht bij Zilver.nl! Deze antiquair juwelier verkoopt het gehele assortiment online en biedt daarnaast ook services zoals graveren en zilver keuren aan.

Direct zilver laten graveren

Het liefst geef je iedereen natuurlijk een uniek cadeau. Helemaal als het een kraamcadeau, huwelijksgeschenk of een andere soort bijzondere gelegenheid betreft waarvoor je iemand een prachtig cadeau wilt geven. Hoe persoonlijk is het dan om iets moois als een datum, naam, teken of quote in zilver te laten graveren? Bij zilver.nl zijn zes dagen in de week twee graveurs aanwezig om direct jouw aankopen van een gravering te voorzien. Bekijk gerust de graveermogelijkheden om de graveerpagina of vraag naar de mogelijkheden door contact met ze op te nemen: info@zilver.nl / 020-4033653.

Het assortiment van Zilver.nl

Bij Zilver.nl vind je de meest uiteenlopende én originele cadeaus en giften. Of je nu voor jezelf nieuw mooi tafelzilver wilt aanschaffen of dit cadeau wilt doen aan een stel dat pasgeleden is gaan samenwonen, voor ieder is er wat wils. In iedere categorie vind je een zeer ruime keuze aan zilver(waar) in veel verschillende stijlen. Je kunt complete sets kopen, maar bijvoorbeeld ook enkel kinderbesteksetjes bestellen en deze met de namen van de kinderen laten graveren.

Alle categorieën van Zilver.nl:

  • Sieraden
  • horloges
  • Geboortecadeaus
  • Zilver
  • Antiek zilver
  • Tafelzilver
  • Verzilverd
  • Zilver laten graveren
  • Zilver laten keuren

Meer weten?

De specialisten van Zilver.nl zijn experts als het gaat om zilverwaar. Heb jij vragen of zoek je iets heel specifieks? Dan zijn ze altijd bereid je te helpen. Wil je graag zilverwaar laten keuren op echtheid of ben je benieuwd waarvandaan en uit welk jaartal een bepaald antiekstuk komt? Kijk dan zelf eens in de zeer uitgebreide keurendatabase van Zilver.nl door in het menu op de website op ‘Keuren’ te klikken.

Voor meer info : https://zilver.nl/