Index Gids
Image default
Bedrijven

manuka honing van manukahoningdokter

Manuka honing

Honing kan op talloze manieren worden gebruikt om maaltijden te bereiden en is al lang een hoofdbestanddeel van de traditionele geneeskunde. Door de toenemende globalisering van de afgelopen jaren zijn er nu meer soorten honing, zoals Manuka honing uit Nieuw-Zeeland en Australië, overal verkrijgbaar. Deze van Manuka-struik afgeleide zoetstof, die uitsluitend in deze landen op het zuidelijk halfrond wordt verbouwd, wordt gepromoot vanwege zijn antibacteriële en wondgenezende eigenschappen.

Manuka honing

Een opgeblazen gevoel kan worden verminderd en de darmgezondheid kan worden verbeterd met Manuka honing. Wil jij een opgeblazen gevoel, maagpijn, spijsverteringsproblemen of ontstekingsaandoeningen verminderen? Manuka kan helpen omdat het een prebioticum heeft dat nodig is voor het voeden van de heilzame bacteriën in de maag. Dit bevordert het natuurlijke evenwicht van het spijsverteringsstelsel

De antibacteriële eigenschappen van Manuka honing. In zeldzame gevallen kan het lichaam weerstand vertonen. In zeldzame gevallen kan het lichaam weerstand bieden aan het nemen van antibiotica, wat het genezingsproces kan vertragen. Sommige medische professionals hebben gesuggereerd dat Manuka honing een levensvatbare en efficiënte vervanging voor antibiotica zou kunnen zijn. 

Obstipatie wordt behandeld met Manuka honing. Het bacteriële evenwicht in de darm wordt verbeterd door Manuka honing. Dit helpt de dikke darm te beschermen en de algehele darmgezondheid te bevorderen. Voor onze collectie over darmgezondheid en spijsvertering, ga hierheen, nuttig voor diabetes omdat Manuka honing hypoglykemie kan helpen verlichten. Een eetlepel Manuka honing zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel snel stijgt. Wil je Manuka honing proberen? Bezoek onze website manuka honing manukahoningdokter voor meer informatie.

Manuka honing

Omdat Manuka honing kroezen en gespleten punten efficiënt geneest, is het geweldig voor je haar. Het kan geen kwaad om haar producten te kiezen die Manuka honing bevatten of een beetje Manuka honing toe te voegen aan uw favoriete shampoo. Vanwege zijn antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen heeft Manuka honing het potentieel om wondgenezing te bevorderen. Het hoge suikergehalte en de lage pH van honing beperken de ontwikkeling van bacteriën, dus het is niet verwonderlijk dat mensen al sinds de oudheid honing gebruiken als een natuurlijke remedie voor wonden, bacteriële infecties, keelpijn en zelfs acne.