Index Gids
Image default
Bedrijven

Hoe maak je de IT voor jouw bedrijf eenvoudig?

IT lijkt een moeilijk onderwerp in je bedrijf, maar er zijn verschillende manieren om een proces te vereenvoudigen. We laten je zien hoe je een nieuwe werkwijze aanneemt door moderne kansen te benutten.

Hoe kan ik mijn werkwijze veranderen?

Door contact te zoeken met een IT bedrijf dat gespecialiseerd is in IT oplossingen, want de wereld is steeds in beweging en doordat je in gesprek gaat met de kenners speel je continu in op trends en daardoor behaal je meer tijdwinst. Bovendien heeft een organisatie meteen een aantal methodes waardoor je direct een aanpassing doorvoert. Je moet daarbij denken aan deze opties.

Device As A Service

We beginnen met een aanbod dat je voortdurend ondersteunt, aangezien je de gehele dag onder andere een tablet of een computer gebruikt om klanten bij te staan. En als er dan een apparaat minder functioneert, is iemand die het probleem aanpakt en verhelpt prettig. Hierdoor hoef je alleen maar contact te leggen met een dienstverlener die vervolgens de herstelwerkzaamheden tijdens een werkdag afrondt. Je kunt dit principe vergelijken met een auto huren: zodra het huurcontract is afgelopen, breng je de auto terug. Zo benut je het hulpmiddel effectiever en heb je op de lange termijn lagere kosten.

Hardware

Mobile Device Management

Waarschijnlijk beschikt iedere werknemer die voor je onderneming werkzaam is over een smartphone om met de hedendaagse technieken een klant van antwoorden te voorzien via WhatsApp. Het duurt echter wel een tijdje om elk toestel goed in te stellen en een Mobile device management is dan het perfecte alternatief vanwege het koppelen van diverse telefoons aan een centrale plek zodat een beheerder een aanpassing in een keer doorvoert en niet elke mobiel erbij pakt om een taak te voltooien. Bovendien heb je hierdoor eveneens toezicht op de activiteiten van medewerkers op hun bedrijfsartikel zodat de kwaliteit onder werktijd gewaarborgd blijft.

Device Lifecycle Management

Wie een bedrijf runt, kent de hectiek die op bepaalde momenten opspeelt, zoals de voorraad controleren, de administratie bijwerken en communiceren met een leverancier, met als gevolg dat andere belangrijke zaken worden uitgesteld. We raden daarom aan om te investeren in een Device Lifecycle Management, daardoor zet je immers alle activiteiten in een tool waarmee je in korte tijd een lijstje afstreept op bijvoorbeeld een beeldscherm.

Mogelijkheid

De diensten hebben een gemene deler: ze zorgen namelijk voor efficiëntie waarnaar je organisatie groeit op uiteenlopende gebieden. Neem dus contact op met een IT bedrijf en laat je informeren over hun IT oplossingen om een plan van aanpak te schrijven met een duidelijke structuur.