Index Gids
Image default
Bedrijven

Ga jij voor bedrijfskleding met logo?

De tijd dat een bedrijfsuniform een verplichting was, ligt gelukkig al lang achter ons. Ook hebben we nu het geluk dat in de meeste gevallen ook geen uniformen meer moeten gedragen worden op school. Iedereen kan langzaam maar zeker zichtzelf zijn. Je kunt makkelijker door een aantal kleine attributen tonen wie je bent. Zet je de stap naar bedrijfskledij met het logo, dan kies je voor herkenbaarheid, maar kies je ook voor een stuk verbondenheid binnen jouw bedrijf.

Soorten kledij

Net als het feit dat je verschillende branches hebt, heb je natuurlijk ok een hele reeks verschillende bedrijfskledij. Bedrijfskleding met logo zorgt voor een representatieve uitstraling, maar kan net zo goed de veiligheid van je bedrijf in de hand werken. In een hotel zie je dan heel makkelijk het verschil tussen de gasten en het personeel. In veel bedrijven kan je vaak ook zien aan de soort kledij met wie je juist te maken hebt.

Je kan kiezen voor een mooi hemd met een logo voor de mensen die op kantoor aan de slag zijn. Maar, je kan net zo goed aan de slag in een mooie werkpolo of zelfs een werkjas. Heb je binnen jouw bedrijf een aantal mensen die bijvoorbeeld bij een evacuatie de leiding moeten nemen? Ook zij kunnen aan de slag met een fluohesje met het bedrijfslogo. Je zorgt dus niet alleen voor de herkenbaarheid, maar ook voor de veiligheid.

In de huidige multiculturele werkomgevingen is het ook steeds het overwegen waard om bijvoorbeeld de keuze te maken voor bijvoorbeeld een hijab met het logo van het bedrijf op. Op die manier bewaar je ook de eigenheid van jouw werknemers. Herkenbaarheid met jouw bedrijfskleding met logo met heus niet stoppen bij een op maat gemaakte werkpolo.

Bedrijfskleding

Soorten materialen

Katoenen T-shirts worden niet meer als de standaard gezien. De laatste jaren kan meer en meer elk mogelijk materiaal ingezet worden om te bedrukken. De standaard katoen, nylon of polyester mogelijkheden zijn achterhaald. Je kan als bedrijf ook nog en extra statement maken door te kiezen voor duurzame materialen.

Een aantal voorbeelden van duurzame materialen is hennep, organisch katoen, linnen, tencel of zelfs bamboe. Naast het feit dat jouw bedrijfskleding met logo zorgt voor een herkenbaarheid van jouw werknemers, zorg je met het gebruik van duurzame kledij ook voor een gezondere en soms zelfs aangenamere werkomgeving. Het is bewezen dat je door duurzame materialen te dragen je minder snel zal zweten en dat ze ook minder kreuken. Dat alles zorgt ervoor dat je minder jouw kledij in de was moet steken. Zo bespaar je, maar win je ook, in naam van jouw bedrijf.