Index Gids
Image default
Bedrijven

Pelletkachel in Limburg als moederhaard

Pelletkachel in Limburg als moederhaard

Ben jij ook helemaal klaar met die hoge energierekening die ook nog eens steeds hoger lijkt te worden? Nou, ik was dat wel hoor. Echt niet normaal hoe hard die prijzen op het moment stijgen. Daarom heb ik gekozen om de CV-ketel maar niet meer te gebruiken om mijn huis te verwarmen. Nee, ik ben voor een moederhaard gegaan die is aangesloten op de centrale verwarming. Een pelletkachel bespaart namelijk veel geld en daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijker, indien de kachel aan de eisen voldoet. De kachels van Alles Voor Warmte doen dat zeker, daarom heb ik daar mijn nieuwe kachel gekocht.

Milieuvriendelijk het huis verwarmen

Ik zag dat wel zitten hoor, milieuvriendelijk het huis verwarmen en ondertussen ook nog eens flink wat geld besparen. Daarom heb ik gekozen voor een pelletkachel. De kachel kan de toevoer van de pellets zelf regelen, gebaseerd op de temperatuur van het huis. Daardoor zul je nooit teveel stoken. De pellets zijn kleine samengeperste stukjes hout. Deze verbranden volledig, waardoor er weinig reststoffen in de rook terecht komen. Verder heb je voor de pelletkachel geen ingebouwde schoorsteen nodig. De lucht gaat door een smalle buis van 80mm. De installatie van de kachel is daardoor zeer gemakkelijk.

Kies ook voor een moederhaard pelletkachel in Limburg

Zie je het zitten om jouw energierekening te halveren door de aanschaf van een pelletkachel in Limburg? Je hebt al binnen enkele jaren de kachel terugverdiend door deze besparing. Kies dan net zoals ik heb gedaan voor een pelletkachel als moederhaard. Ik ben echt ontzettend blij met deze keuze en ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Wil jij ook van alle voordelen genieten? Ga dan gelijk naar de website van Alles Voor Warmte voor meer informatie en neem direct contact met ze op!

Voor meer info : https://allesvoorwarmte.nl/