Index Gids
Image default
Bedrijven

Het opzetten van een onderneming

Bij het opzetten van een eigen onderneming is het belangrijk dat je zowel offline als online vindbaar bent. Dit wil zeggen dat je moet beschikken over een goede website die goed werkt en hoog in Google staat, als dit niet zo is moet hier snel aandacht aan gegeven worden. In Nederland is de concurrentie zo groot dat het noodzakelijk is om te beschikken over een goede website om te kunnen concurreren met de concurrentie. Volgens het CBS zijn er in 2012 9,8 miljoen aankopen gedaan via het internet, het is dus cruciaal dat je met een website goed vindbaar bent. Een goede website zal automatisch vertrouwen opwekken bij de klant.

Ieder persoon of bedrijf kan door verdieping in de materie, de basis van een website bouwen. Alleen het optimaliseren van de SEO van een website is een vak apart. Door de gehele website uit te besteden aan een onderneming zal de website ontwikkeling geperfectioneerd worden uitgevoerd. In het begin zal dit hoge kosten met zich mee brengen maar het geeft de zekerheid dat je als onderneming goed vindbaar bent en de kans op nieuwe klanten en meerdere aankopen wordt vergroot. Het geeft de garantie dat de website goed is opgebouwd en uitgevoerd en het kan beter in een keer goed worden gedaan dan meerdere malen aan de website te sleutelen waardoor je niet online bereikbaar bent. Door een georiënteerd gesprek worden de wensen en behoeften van de ondernemer vertaalt naar de website, de website design is ontwikkelt en afgestemd op basis van het beeld dat de ondernemer heeft.

 Doordat de website wordt uitbesteedt hoeft de ondernemer zich ook geen zorgen te maken over het feit of die overal vindbaar is, op verschillende apparaten zijn er andere browsers van toepassing en de website is daarop afgestemd. De website zal aan het formaat van een apparaat worden aangepast, denk hierbij aan een smartphone en een tablet.

Voor meer info : http://www.edit4u.nl