Index Gids
Image default
Bedrijven

De perfecte tuinset

Heerlijk in de zon relaxen in je eigen tuin op een warme zomerdag, wie wilt dat nou niet? Liggen in je eigen tuinset op een luie zondag, dat is waar iedereen van droomt. Het is een ideale invulling van je zondag. Helaas is het in Nederland niet altijd in de zomer mooi weer, maar je wilt toch je tuinset buiten laten staan. Alleen het probleem daarvan is dat de loungeset tuin kan beschadigen wanneer deze lang buiten staat.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om je tuinset te beschermen tegen slecht weer. Een goede optie hiervoor is een bepaalde lak spuiten over de tuinset. Dit zorgt ervoor dat de kleur van de tuinset lang mooi blijft. Dit kan je bijvoorbeeld over je houten tafel en/of stoelen spuiten en dit zorgt ervoor dat de set lang netjes blijft. De lak werkt als een soort beschermende laag voor de tuinset. In Nederland kan het weleens heel hard waaien en zelfs stormen. Het is dan ook van groot belang dat je je tuinset ergens vast kan zetten dat niks wegwaait.

Een tuinset kan ook lelijke schade oplopen wanneer er teveel regen op komt. Daarom is een waterafstotende spray een hele goede oplossing. Voor het wegwaaien zijn gewichten een handige oplossing, zodat er niks wegwaait en alles op zijn plek blijft staan. Op deze manier kan je eenvoudig je tuinset goed neerzetten tegen de tijd dat het mooie weer er aankomt. Je hoeft alleen alle boel van de tuinset af te halen en iedereen kan weer genieten van het mooie weer in de tuinset, tijdens de beperkte mooie dagen in Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk tijdens droge dagen in andere seizoenen lekker buiten te zitten.

Voor meer info : http://www.latour-lith.nl