Index Gids
Image default
Bedrijven

Belang van industriële print

Printen is tegenwoordig onmisbaar, want bijna niemand verstuurd nog handgeschreven brieven. Bedrijven doen dit al jaren niet en hebben zelfs de brief gestandaardiseerd zodat deze geschikt is voor bijna elke klant. Zij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd wordt. Naast printen is digitale post al jaren terrein aan het winnen, banken bieden al jaren aan om geen afschriften meer te ontvangen. Velen ontvangen deze dan ook niet meer omdat zij alles kunnen bij houden op internet. Internet bankieren heeft ervoor gezorgd dat veel papier werk niet meer nodig is. Want elke maand of de afschriften krijgen werd al overbodig omdat het allemaal al bij te houden was. Maar er zijn ook mensen die niet of nog niet met een computer overweg kunnen voor hen bestaat nog steeds de dienst van fysieke afschriften, dit wordt gerealiseerd voor de vaak wat oudere mensen. Banken rekenen tegenwoordig dan ook steeds vaker kosten om deze afschriften op te sturen.

In deze sector is printen minder belangrijk geworden, maar andere sectoren kunnen niet zonder printer of een ander apparaat dat ervoor zorgt dat er een afdruk op een product komt. Denk hierbij aan alles wat te koop is in de winkel, deze moeten allemaal voorzien worden van een verpakking. Daarom is het hebben van codeersystemen zeer handig en kan men daardoor ervoor zorgen dat alles netjes geordend is. Coderen bij productie bedrijven is zeer belangrijk, dit zorgt ervoor dat de juiste ingrediënten of producten gebruikt worden voor het maken en in elkaar zetten van het eindproduct.

 Het verschil zit dan in de code, de code hoeft niet per se een code te zijn met letters, dit kan ook met verschillende vormen. Het is zelfs mogelijk om stippen te gebruiken. Een dod printer zorgt ervoor dat alle producten hun eigen unieke dod code krijgen, zodat dit het proces optimaal laat verlopen.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/