Index Gids
Image default
Particuliere dienstverlening

Wat te doen als u het verhuren beu bent en overweegt uw klassieker te verkopen

Het onderhoud van oldtimers is een vrij dure aangelegenheid. Om die reden besluiten eigenaren van klassieke bolides dan ook vaak hun oldtimer uit te lenen. Bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden als een bruiloft, maar ook aan geïnteresseerden die op zoek zijn naar een unieke rijervaring. Het geld dat u verdient met de verhuur, kunt u grotendeels gebruiken voor het onderhoud van uw wagen. Hier zitten wel wat haken en ogen aan, die eigenaren niet zelden doen besluiten toch hun oldtimers te verkopen.

Contracten en verzekeringen

Wellicht heeft u met de verhuur al eens vervelende ervaringen gehad. Zeker wanneer u geen officieel contract laat opstellen waarin de juridische regels vermeld staan, kunt u hiermee te maken krijgen. Ook kan de verhuur wat gedoe met uw verzekeringsmaatschappij opleveren. De verzekeraar dekt de schade meestal wanneer er iemand anders achter het stuur zit, maar wanneer u uw oldtimer commercieel verhuurt, bent u verplicht dit te melden. Wanneer u zelf nog maar weinig rijdt, wordt het verkopen van uw klassieker wellicht een verstandige optie.

Uw klassieker verkopen zonder gedoe

Uw oldtimers verkopen doet u niet zomaar aan een willekeurige geïnteresseerde. Uw klassieker is namelijk een dierbaar bezit dat u niet aan de eerste de beste wilt verkopen. Het besluit tot verkoop is niet altijd even makkelijk, waardoor het des te belangrijker wordt dat u erop kunt rekenen dat uw wagen in goede handen terechtkomt. Via mijnoldtimerverkopen.nl, kunt u uw oldtimers verkopen zonder gedoe. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan drieduizend klassieke wagens door heel Nederland verkocht en heeft ’s lands grootste oldtimershowroom.

De verkoop in een mum van tijd geregeld

Via mijnoldtimerverkopen.nl ontvangt u binnen een halfuur de geschatte waarde waarvoor u uw klassieker kunt verkopen. Alvorens de koop plaatsvindt, wordt een afspraak voor inspectie gemaakt, waarna een eindbod wordt uitgebracht. Accepteert u dit bod? Dan wordt de verkoop direct afgerond. Het geld ontvangt u binnen 24 uur op uw rekening en u bent direct in het bezit van de RDW-vrijwaring. Verkoop uw wagen dus met behulp van dit bedrijf!

Gerelateerde artikelen

Geef ongewenste haargroei geen kans door definitief ontharen bij deze kliniek in Eindhoven

Bent u op zoek naar een geschikte hypotheekadviseur in regio Den Bosch?

Elektra aanleggen in de tuin