Index Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren in Oost-Vlaanderen

C-Air ballonvaart zijn hoofdzetel is gevestigd in Sint-Niklaas, maar naast de ballonstad hebben we nog tal van andere opstijglocaties in Oost-Vlaanderen. In dit blogbericht gaan we een beetje dieper in op al deze verschillende ballonvaart locaties.

Iedere locatie waar we opstijgen heeft uiteraard zijn eigen charmes. In Oost-Vlaanderen hebben we tal van streken, waaronder het Meetjesland, het Waasland, het Scheldeland en de Vlaamse Ardennen (Zwalm).

Uiteraard hebben we in al deze streken ook tal van opstijglocaties, waaronder Eeklo, Zelzate, Gent, Destelbergen, Dendermonde, Wachtebeke, Stekene, Waasmunster, Overmere, Deinze, Zottegem, Oudenaarde, Ninove, Aalst en uiteraard Sint-Niklaas.

Ballonvaart Oudenaarde

Oudenaarde staat vooral bekend om de aankomst van de Ronde Van Vlaanderen, maar heeft naast de Ronde nog tal van andere prachtige bezienswaardigheden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Koppenbergbos, Sint-Walburgakerk, het Stadhuis en de Schelde.

Al dit moois kan je vanuit de lucht bekijken tijdens een ballonvaart Oudenaarde. Dit is een unieke ervaring die je zowel zelf kan meemaken als even goed als geschenk kan geven aan iemand.

Indien je het als geschenk wilt geven hebben we je speciale geschenkbonnen te bieden. Bekijk even ons aanbod ballonvaarten.

Ballonvaart Oudenaarde is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Ballonvaart Gent

Als je Gent zegt denkt iedereen uiteraard aan de Gentse feesten, maar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen heeft nog veel meer te bieden. C-Air denkt uiteraard eerst aan ballonvaart Gent.

Tijdens een ballonvlucht geven we je de tijd om te genieten van het uitzicht op de drie torens, het Gravesteen, de belforttoren, de graslei, het kanaal Gent-Terneuzen en het Citadelpark.

Dit zijn nog maar een aantal bezienswaardigheden die de historische stad te bieden heeft.

Sint-Niklaas

Uiteraard kunnen we de ballonstad bij uitstek niet vergeten. Sint-Niklaas staat vooral bekend om het grote marktplein. C-Air heeft de toestemming om gedurende het jaar op te stijgen vanop de grote markt in Sint-Niklaas.

Dus wil je ook eens een ballonvaart Sint-Niklaas meemaken, contacteer ons even en wij bieden je de beste en veiligste vaart aan die je ooit zult meemaken.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/