Index Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Chipboard

Een chipboard wordt in de hobby scene heel veel gebruikt. Dit is een ideale manier om te gebruiken voor creatieve projecten. Het maakt het super leuk voor decoratie. We willen je daarom wat inspiratie geven voor verschillende type chipboards. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden mee. Ideaal om lekker creatief te zijn. Waarbij je als bonus ook nog eens een mooi product krijgt die je als decoratie kunt gebruiken. 

 

Soorten Chipboards

Een chipboard is een lichtgewicht waardoor je dit voor heel veel zaken kunt gebruiken. Veel mensen worden enthousiast doordat het heel erg mooi met diepte en structuur kan werken. De mogelijkheden waarmee je het kunt bewerken zijn ook eindeloos. Wat te denken van verf, inkt of bepaalde soorten poeders. Zoals we al hebben aangegeven zijn er heel veel verschillende soorten chipboards. Zodat jij voor jou het meeste ideale chipboard uit kunt kiezen. Als we de categorieën op een rij moeten zetten dan staan onderstaande bij ons bovenaan.

 

  • Een chipboard voor valentijn

  • Een chipboard frame om zelf aan te vullen

  • Een chipboard met verschillende soorten strandfiguren

  • Uiteraard ook de vintage chipboard

 

Zoals je kunt zien is dit nog maar een kleine lijst. Dit zijn de favorieten die in het algemeen ook het meeste verkocht worden. Iedereen heeft hierin zijn eigen voorkeur natuurlijk. Net wat voor type creativiteit je kwijt wilt in dit project. Genoeg keuze en kijk ook zeker op internet wat voor mogelijkheden er nog meer zijn. 

 

Chipboard figuren

Voor chipboard heb je heel veel verschillende figuren. Hierdoor kun je het op heel veel verschillende creatieve manieren gebruiken. Niet alleen voor decoratie maar je kunt het ook praktisch inzetten. Dit komt doordat je verschillende zaken kunt gebruiken voor een chipboard. Waarbij je zoals eerder aangeven kunt werken met diepte en structuren. 

 

Voor meer info : https://www.hobbyshopsandra.nl/hobby-materialen/chipboard/