Spring naar inhoud

Het schilderen op nummer van bloemen werkt afleidend

Het starten met het prachtige schilderen op nummer van bloemen is een ideale manier om een keer even je gedachte te kunnen verzetten en met iets creatiefs bezig te zijn. Dat betekent dat je aan de slag gaat met een al voor jou gemaakt schilderij die je dan helemaal zelf kunt vormgeven. Denk aan een mooie roos waar de lijnen in korte delen al op het doek staan, maar waarbij jij zelf  nog kunt aangeven dat je deze rood wil hebben en in een bepaalde vorm wilt maken. Het zorgt ervoor dat je een leidraad hebt om een mooi schilderij te kunnen maken. Veel mensen vinden het wel leuk om te schilderen en hebben er ook wel affiniteit mee, maar lukt het hen niet om iets concreets op papier te zetten, omdat ze simpelweg die vaardigheid niet hebben en dat belemmert hen vervolgens in het maken van een mooi schilderij.

Een dagje aan de slag

Lekker een dag aan de slag gaan met schilderen op nummer van bloemen? Dan kan je hier zeker terecht. Er wordt namelijk een behoorlijk aanbod aanje aangeboden, waarin diverse schilderijen te koop zijn waar je mee aan de slag kunt gaan. Hier gaat het over het specifieke thema ‘bloemen’, maar er zijn ook een bepaald aantal ander soorten onderwerpen waar jer een keuze uit kunt maken. Denk aan schilderijen die worden gemaakt aan de hand van een leidraad over een dier, landschap of een stad. Iedereen heeft hierin een eigen smaak en een eigen keuze.

Bloem

Als je kiest voor het schilderen op nummer van bloemen dan krijg je een heel pakket toegestuurd wanneer je hebt gekozen voor een bepaalde bloem. Je krijgt dan een pakket waarin je een doek ontvangt met de schets erop, de verf in de kleuren die jij had gewenst, de juiste kwasten en andere benodigdheden. Je kunt zelf kiezen of je hier ook een schildersezel bij wil bestellen.