Index Gids
Image default
Telefonie

Telefoon en internet van NuCall

Bij NuCall kunt u terecht voor internet en telefonie, zowel vast als mobiel. Onze missie is om ondernemingen altijd en overal bereikbaar te laten zijn, voor zowel klanten als personeel. Met de diverse diensten die wij aanbieden, hoeft u niet meer op de werkplek aanwezig te zijn om bereikbaar te kunnen zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld NuVoIP aan, dit is een vaste centrale voor de telefoon waarbij u via de cloud gesprekken opbouwt. Dit wordt gedaan via internet. Ook kunt u kiezen voor NuMobile met een passend mobiel abonnement waarbij u kunt profiteren van vele extra´s die u als klant bij ons krijgt. Wilt u nog een schepje er bovenop doen? Als u kiest voor Nu3CX dan worden alle videocalls en conference calls gecombineerd via een vaste telefooncentrale. Om dit allemaal goed te laten werken kunt u natuurlijk ook kiezen voor NuInternet, voor de meest snelle internetverbinding die u zich kunt wensen. Bekijk de website van NuCall.

NuVoIP abonnementen van NuCall

Zoals u al las houdt een NuVoIP van NuCall in dat u via internet een cloud opbouwt met gesprekken door middel van een vaste telefooncentrale. Wij maken hierbij onderscheid tussen drie verschillende abonnementen. Heeft u een kleine onderneming met weinig werknemers? Dan is de NuVoIP complete waarschijnlijk voor u genoeg. De NuVoIP is geschikt voor de middelkleine bedrijven tot 250 werknemers. Heeft u een groot bedrijf vanaf 100 tot misschien wel meer dan 2500 werknemers? Dan kunt u misschien de NuVoIP corporate overwegen.

NuMobile

U kunt ook kiezen voor NuMobile. Hierbij krijgt u het beste abonnement met de beste provider, dit wordt volledig afgestemd op uw belgedrag en uw dataverbruik. Hierbij krijgt u ook direct vele extra’s zoals een multisum, een online portal waarbij u uw verbruik kunt bekijken en u krijgt het snelste 4G netwerk. 

Nu3CX

De Nu3CX is een onderdeel van het VoIP telecomsysteem. Hierbij worden er naast de ‘gewone’ gesprekken, uw videocalls en conference calls ook opgeslagen en gecombineerd in de cloud. U kunt gebruik maken van een keuzemenu, u laten doorverbinden maar ook bellers in de wacht zetten. Voor alle informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.