Index Gids
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Kerstmis komt er binnen kort aan, vandaar dat ik mezelf momenteel verdiep in de wereld van iPhone hoesjes. Mijn zusje is namelijk helemaal weg van Apple en heeft natuurlijk ook een iPhone 6. Ik kon geen beter idee bedenken dan een cover voor haar smartphone.

Zo veel iPhone hoesjes

Inderdaad, zo veel iPhone hoesjes. Het aanbod is echt niet normaal groot. Zowel in het centrum als op het internet zijn ze bijna overal verkrijgbaar. Zeker nu de feestdagen er aan komen valt mij ook op dat er veel reclame voor wordt gemaakt. Al hoewel kerst misschien nog wel een even mag duren, staat Sinterklaas in ieder geval al wel voor de deur. Echter is de tijd dat wij Sinterklaas vierden inmiddels al lang voorbij, vandaar dat onze focus tegenwoordig ligt op een gezellige kerst.

Cadeau voor mijn zusje

Terug naar de iPhone hoesjes, want door het enorme aanbod heb ik geen idee welke cover ik nou moet aanschaffen. Ik weet wel ongeveer wat mijn zusje leuk vindt natuurlijk, maar er zijn gewoon teveel hoesjes die voldoen aan haar voorkeuren. Vandaar dat ik mij voor heb genomen om op een subtiele manier voor elkaar te gaan krijgen dat mijn zusje gewoon zegt welke ze wilt hebben, zonder dat ze door heeft dat het haar kerstcadeau gaat worden.

Fangirl

Ik vraag mezelf alleen wel af of ze blij zal zijn met een hoesje als kerstcadeau. Ik zou zelf waarschijnlijk niet erg uitbundig zijn als het mijn presentje was, dus misschien zij ook niet. Aan de andere kant kan ze natuurlijk wel omschreven worden als een echte Apple ‘fangirl’, dus vindt ze het altijd wel leuk om een apple-accessoire te krijgen. Toch hoor ik niet vaak van anderen dat ze een hoesje cadeau geven of juist krijgen, maar dat risico moet ik maar gewoon nemen. Ik heb anders ook totaal geen idee wat ik dan zou moeten geven.

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/