Index Gids
Image default
Links / Index

Lekker en gezond hondenvoer

Profine hondenvoer

De Profine super premium reeks werd ontwikkeld in overeenstemming met het allernieuwste wetenschappelijk onderzoek naar de voeding van honden en van katten, dat maakt Profine dierenvoeding zo goed. Het doel van het merk Profine is dan ook dat huisdieren voeding krijgen welke de gezondheid en conditie van honden en katten tijdens elke levensfase bevordert. Meestal wordt er gebruik gemaakt van bepaalde granen in de voeding voor huisdieren, denk bijvoorbeeld aan tarwe en gerst, deze soorten granen zijn geen efficiënte bronnen van energie voor de honden en katten. De unieke “lage graan formule” van Profine, een combinatie van aardappelen in een verteerbare vorm, tomaten en maïs, geeft het dier de energie die hij of zij nodig heeft. Profine hondenvoer is gemaakt op basis van het feit dat honden echte vleeseters zijn. In het hondenvoer bevindt zich de juiste soort graan en is gemaakt met vlees in combinatie met groente. Hierdoor blijft de kwaliteit van Profine hondenvoer hoog en blijft u hond erg gezond. U kunt Profine hondenvoer bestellen in zakken van 3 kilogram of 15 kilogram, dit kan bij dierenspeciaalzaken. Wie is de mol feestje.

Volwassen hondenvoer Chicken & Potatoes

Wanneer uw hond dol is op kip, kunt u kiezen voor de “Chicken & Potatoes”, dit Profine hondenvoer bestaat namelijk voor 60% uit kip en verschillende soorten groente. Het is erg belangrijk dat uw hond uitgebalanceerde voeding krijgt, dit geeft u hond namelijk een betere immuniteit, waardoor uw hond minder snel ziek zal worden, het zorgt voor een glanzende vacht en zorgt voor een gezond hart en gaat veroudering tegen. Een zak met 15 kilogram Profine hondenvoer kost tot ongeveer zestig euro. Bij elk product staat nauwkeurig aangegeven welke ingrediënten in het hondenvoer zitten. Daarnaast zijn er ook producten voor honden met allergieën, intoleranties en spijsverteringproducten tegemoet te komen.

Profine volwassen Salmon & Potatoes

Wanneer uw hond last heeft van allergieën, intoleranties of spijsverteringsproblemen is Profine volwassen Salmon & Potatoes het ideale hondenvoer voor uw hond. Het voer is namelijk opgebouwd uit zalm en aardappel, daarnaast bevat het allerlei toevoegingen om de gezondheid van uw hond op peil te houden waardoor uw hond minder snel zal verouderen, de vacht blijft glanzen en de huid blijft gezond. Kinderfeestje

Voor meer info : https://www.swimfun.nl/kinderfeestje/