Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt prive begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de passende betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe utiliseer ik mijn eigenschappen optimaal. Een weerwoord op deze vraag verkrijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

 Wat mits ik mijn beroep cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op loopbaancheques mits ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques reserveren. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw termijn van verbrekingsvergoeding.

Indien u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Als u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het afzonderlijk bijdrage vanzelf terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Ambt test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de handige job voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de nette kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft aangaande uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, overgave, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw ambt of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raad vergezelt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met jobcheques, een traject levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de schematische ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de loopbaancheques verkrijgt u voordelige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens verkrijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Voor meer info : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/