Index Gids
Image default
Vakantie

EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE MET DE VAKANTIEHUISJES IN DE ARDENNEN

Onze mooie vakantiehuisjes in de Ardennen zijn op z’n zachts gezegd de ideale plek om uw vakantie met vrienden en familie door te brengen of voor uw werk uitstapje. We hebben verscheidenen huizen waaruit u kunt kiezen in de Ardennen. Zo hebben wij van hele kleine tot hele grote huizen bestemd voor verscheidenen aantal mensen. Ook zijn al onze huizen voorzien van nutsvoorzieningen, van koel en warmtesystemen onder andere. Ook hebben de meeste huizen een voor en achter terras om gezellig met z’n allen te genieten van de natuur. Want als er iets is dat overvloedig aanwezig is, is het de natuur. We hebben huizen in de Ardennen op diverse locaties waarbij u een schitterend uitzicht hebt over landschappen en bergen.

WAT ZIJN JULLIE PRIJZEN?

De prijzen van onze vakantiehuisjes in de Ardennen zijn geheel afhankelijk van wat u wilt. Zoals eerder vermeld hebben wij huizen die heel klein en simpel zijn tot super luxe huizen met bijvoorbeeld privé zwembad etc. aan de hand van de grotte, de locatie van het huis binnen de Ardennen, hetzij met uitzicht of zonder uitzicht, als het luxueus is of niet wordt dan de prijs bepaald. Ook de aantal dagen of weken dat u wilt doorbrengen is een doorslaggevend factor. We hebben een zeer ruime aanbod aan huizen in de Ardennen waaruit u kunt kiezen, u moet alleen maar een kijkje nemen op onze website en uw keuzen maken en indien het voor de periode dat u het wilt reserveren beschikbaar is  kunt u het huis direct online boeken.

HOE ZIT HET MET DE CORONA PANDEMIE?

We zijn het heel jaar door geopend. Zo ook tijdens de corona pandemie. Wilt u even weg van alle stress van de stad, wilt u uw gezin op een veilige afgelegen plek brengen en toch ontspannen en in een relaxte sfeer vertoeven dan zijn deze vakantiehuisjes in de Ardennen de juiste keuze voor u. U kunt gerust genieten van de natuur en de omgeving zonder u zorgen te maken dat u of uw geliefden besmet zullen raken met het virus. Het is de beste optie om even te ontspannen van de stress en de zorgen van het dagelijks leven.