Index Gids
Image default
Vakantie

Alles wat je moet weten over een natuurhuisje in Nederland

Vakantie is ook niet meer wat het ooit geweest is. Eindeloze rijen op Schiphol en andere vliegvelden. Zoekgeraakte bagage. Waar kun je nog wel echt genieten van je vakantie?

In Nederland natuurlijk. Vooral wanneer jullie je vakantie vieren in ene natuurhuisje.

Wat is een natuurhuisje in Nederland?

Een natuurhuisje in Nederland is een volwaardig vakantiehuisje midden in de Nederlandse natuur. Niet primitief, maar helemaal van nu. Je hebt er alles wat je maar kunt verlangen: heerlijke bedden, een goede keuken, net sanitair en natuurlijk natuur. Heel veel natuur. Meer kun je toch niet verlangen?

Wat maakt een natuurhuisje een natuurhuisje?

Een natuurhuisje mag pas een natuurhuisje heten als het heerlijk afgelegen in de natuur ligt. Niet vlakbij een industriegebied, luchthaven of snelweg, maar vlakbij de bossen, de heide of de velden. In een natuurhuisje wordt je ’s ochtends niet wakker van herrie, maar van vrolijk zingende vogels.

Voor wie is een natuurhuisje in Nederland

Een natuurhuisje is voor iedereen die tijdens de vakantie tot rust wil komen. Voor gezinnen met kinderen is het de ideale gelegenheid om de samen de wereld te ontdekken en de iPad even te laten liggen. Voor stellen is het de perfect hide-away waar je weer eens echt aandacht voor elkaar kunt hebben.

Wat mag je verwachten van een natuurhuisje in Nederland

Je natuurhuisje is, hoewel midden in de natuur gelegen, goed bereikbaar. (Warm) stromend water en electra zijn vanzelfsprekend. Net zoals goed werkend sanitair en fijne slaapkamers. Maar vaak biedt een natuurhuisje net even meer. Wat dacht je van een (privé)bubbelbad of een sauna?

Waar boek je een natuurhuisje in Nederland?

De beste natuurhuisjes die in Nederland te vinden zijn, zijn overzichtelijk samengebracht op één website. Van romantische sterrenkubus tot een luxe wellness natuurhuisje en alles er tussenin. Bekijk het aanbod en boek direct je verblijf op www.glampings.com.