Index Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goede service bij de Makelaardij in Assen

 

Bij de beste makelaardij in Assen kunt u terecht voor het kopen en verkopen van een woning. Wij spelen dan ook graag een rol bij deze zaken en zaag graag dus tussenpersoon tussen beide partijen. Wij zijn een ervaren bedrijf in Assen en heb liefde voor het vak. Ben je woonachtig in Assen of overweeg je er te gaan wonen? Dan zijn wij de juiste persoon om jou van advies te voorzien en te helpen naar jouw zoektocht voor het kopen of verkopen van een woning. Wij weten alles van de huidige woningmarkt in Assen en vrijwel alle verkoop van woningen gaat via ons. Geïnteresseerd in een woning in Assen? Geef ons dan vandaag nog een belletje of kom langs bij ons pand, voor meer informatie en een overzicht van beschikbare woningen in Assen. 

Je huis verkopen in Assen 

Als je een woning hebt in Assen die je in de verkoop wilt gooien, en je verkoopt heb via ons. Dan zorgen wij ervoor dat dit proces zo goed mogelijk slaagt, en zorgen we altijd voor een goede samenwerking. We beginnen altijd met een gratis waardebepaling, om te kijken wat je huis waard is en voor hoeveel je hem er het beste te koop kunt zetten. Als dat vaststaat zullen hebben aanbieden op onze social media, via die promoten. En brengen we je in contact met potentiële kopers. En kijken we of we er goed uitgaan kopen en zullen we er alles aan doen de woning voor de gewenste prijs te verkopen. En zetten we alle financiële aspecten goed en zorgvuldig op papier. 

Een huis kopen in Assen 

Als makelaardij in Assen zullen wij ons best doen de ideale woning voor jou te vinden, voor de juiste prijs. Om te beginnen kijken we eerst naar het financiële plaatje tijdens een goed intake gesprek. Als dat bekent is zullen we kijken naar de eisen waar het huis aan moet gaan voldoen. En gaan we op zoek naar beschikbare woningen die aan jouw plaatje voldoen. Op die manier maken we een selectie van huizen en regelen we een bezichtiging, en hopen we dat de ideale woning er voor jou tussenzit.