Index Gids
Image default
Groothandel

Voor het beste onthardingszout kunt u hier terecht

Dat water schadelijk kan zijn is iets waar veel mensen niet bij stilstaan. Echter kan water schade toebrengen aan machines, dus ook aan de machines die u gebruikt voor uw agrarische bedrijf. Dit komt doordat het water een bepaalde hardheid heeft, en de hardheid van het water kan zelfs verschillen per regio. Deze hardheid ontstaat door het magnesium en calcium dat in het water zit, deze zorgen voor kalkafzetting. En dit is schadelijk voor uw machines. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem in de vorm van onthardingszout of regeneratiezout. Maar waar kunt u terecht als u dit wilt kopen?

Kies voor de hoogste kwaliteit zout

H. van Namen is een bedrijf dat bedrijfsbenodigdheden levert aan agrarische bedrijven. En onder deze benodigdheden valt ook onthardingszout. Dit bedrijf weet als geen ander hoe schadelijk water voor uw machines kan zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van dit zout. Zij verkopen uitsluitend de beste soorten onthardingszout. Dit komt doordat het zout een hoge kwaliteit puur zout heeft, zonder andere toegevoegde schadelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat het zout van H. van Namen ook geschikt is voor machines die gebruikt worden voor de productie van etenswaar. Tevens hebben zij in het assortiment een keuze uit zouten met elk een andere grootte en dichtheid, omdat niet elk onthardingszout voor elke machine geschikt is.

Ontvang hulp bij uw keuze

Wat het juiste onthardingszout is voor uw machines hangt af van de waterontharder die gebruikt wordt en de hoeveelheid van het gebruik. Dit is niet altijd makkelijk te bepalen. Daarom is H. van Namen er voor al uw vragen. Zij kunnen u advies geven over het onthardingszout en het gebruik ervan. Wanneer u een grote hoeveelheid van dit zout wilt bestellen is het handig om even te bellen. Voor de bestelling van een kleinere hoeveelheid kunt u de hele dag door terecht op de website van H. van Namen.

https://www.vannamen.nl/