Index Gids
Image default
Particuliere dienstverlening

Krijg waar voor uw geld bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk

Woont u in Lekkerkerk of omgeving en is het tijd om naar de kapper te gaan? Ga dan langs bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk. De zaak bevindt zich bij u in de buurt en biedt de beste service en behandelingen van de hoogste kwaliteit. U keert met een glimlach terug naar huis na een bezoek aan deze kapperszaak uit regio Lekkerkerk. U kunt er bovendien profiteren van verschillende aanbiedingen. Zo wordt er een klantenkaart uitgegeven aan vaste klanten. Na ieder bezoek ontvangt u punten waarmee u kunt sparen voor een gratis knipbeurt. Heeft u kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar? Dan kunt u deze op de woensdag met korting laten knippen! Of u nu profiteert van een actie of niet, u krijgt altijd waar voor uw geld in deze salon.

Een ware beleving

Een bezoekje brengen aan de kapsalon is meer dan alleen het laten knippen van haren. Bij een kapperszaak van kwaliteit kunt u ook uw haar laten wassen, stylen, eventueel laten verven en van highlights of extensions laten voorzien. Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, ondergaat u een ware beleving: u rekent op het beste resultaat en de vriendelijkste service. Zo mag u rekenen op een gratis kopje koffie of thee en een gezellig praatje. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en tonen belangstelling in zowel uw haarwensen als u persoonlijk. Bent u dus op zoek naar een kapperszaak in regio Lekkerkerk? Dan weet u nu waar u moet zijn.

Ga voor een stijlvol nieuw kapsel

Wilt u uzelf van een stijlvol nieuw kapsel laten voorzien? Ga dan naar de beste kapperszaak van regio Lekkerkerk. Monique’s Hairfashion levert écht de beste service en verzorgt de mooiste kapsels. Maak een afspraak bij deze salon via de contactgegevens op de website en ervaar het zelf.

https://moniqueshairfashion.nl/