Index Gids
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Delft behaalt de top

Wij hebben gekeken naar de reviews van cursisten en hebben aan de hand daarvan de meest scorende rijschool in het licht gebracht in Delft. Hierbij sprong Rijschool Delft ver vooruit zijn concurrenten. 

 

Tevredenheid

De cursisten zijn allemaal tevreden bij Rijschool Delft. Iedereen is blij met de unieke manier van lesgeven en de flexibiliteit van de rijschool. Bovendien ligt de slagingspercentage hoog. Er wordt gesproken over de rijlessen dat ze van kwaliteit zijn en ook nog eens goedkoop. Ook zijn de cursisten erg blij met de lesauto’s. Ze delen hun ervaringen in de luxe auto’s waarmee ze rijles hebben gekregen zoals een Jaguar, Range Rover, Mercedes, Volvo en Volkswagen. Ook zijn ze blij dat Rijschool Delft elke dag van de week, zelfs in de avonden lesgeeft.

 

Kwaliteit

De rijlessen moeten van kwaliteit zijn. Je betaald er immers geld voor en wilt zo snel mogelijk je rijbewijs behalen. Meer rijlessen nemen omdat je niet klaar bent voor het examen betekent meer kosten. Zakken voor je examen natuurlijk ook. Geld om zomaar uit te geven heeft niemand niet tegenwoordig. Rijbewijs met minder rijlessen is mogelijk, als de rijlessen van kwaliteit zijn. 

Je wordt thuis opgehaald voor de rijlessen en weer thuis afgezet na de rijles. Indien je het wenst, kun je op een x locatie opgehaald worden.

 

Unieke lesmethode

Rijschool Delft is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. De rijschool heeft in die tijd zijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld. De rijlessen zijn bijzonder leerzaam en buitengewoon gezellig! De rijlessen zijn examengericht. Dit wil zeggen dat je tijdens de rijlessen vooral de routes van het CBR beoefend inclusief de vragen en opdrachten waarmee je te maken krijgt tijdens het afrijden. Dit is een uitstekende voorbereiding op het examen. 

 

Goedkope rijlessen

Uiteraard hoeven rijlessen ook niet duur te zijn om kwaliteit te mogen verwachten. Dit zien we ook terug bij Rijschool Delft. De rijlessen zijn van hoge kwaliteit. De kosten daarentegen zijn concurrerend op de markt. De lespakketten zijn inclusief praktijkexamen. Bovendien kun je je lespakket betalen in termijnen. Je kunt een gratis proefles nemen om kennis te maken met je toekomstige rijinstructeur. Er zijn geen wachttijden. Je kunt direct starten.