Index Gids
Image default
Mode en Kleding

Welke luiertas kies jij om mee te nemen?

Welke luiertas kies jij om mee te nemen?

Een luiertas koop je omdat je al je spullen bij elkaar wilt hebben in 1 tas zonder dat je elke keer moet zoeken ernaar onder in je tas. Een luiertas heeft handige vakjes waardoor je alle spulletjes op een vaste plaats kunt opbergen en je dus alles makkelijk en snel kunt vinden. Maar hoe kies je nou de juiste luiertas uit? Dat kan nog weleens een ding gaan worden met alle keuzes die je hebt.

Welke luiertas ga je kiezen?

Het kan nog best een lastige keuze zijn als je op zoek gaat naar een luiertas die geschikt is voor al je spullen. Je moet zorgen dat hij niet te klein is maar ook zeker niet te groot en dat is nog best een opgave op zich. Als je dat eenmaal besloten hebt dan kom je nog allemaal leuke kleurtjes en designs tegen, het liefst zou je ze allemaal nemen maar dat is wel een overbodige luxe.

Neem eens een ander soort luiertas

Een rugzak voor dames en heren kan ook functioneren als luiertas, meestal heb je een luiertas die je aan de wagen hangt maar je kunt natuurlijk ook een rugzak op je rug doen. Als je een rugzak neemt die je als luiertas gebruikt dan heb je ook genoeg ruimte en ook vakjes waar jij je spullen in kunt doen. Een rugzak heren is een rugzak die jou precies kan bieden wat je nodig hebt.

Heb je genoeg of toch een tas erbij?

Er zijn ontzettend veel tassen te koop, je droomt er misschien over en het zal dan ook zeker wel bestaan. Misschien heb je al een idee wat voor tas je zou willen of misschien wil je wel meerdere tassen. Je kunt natuurlijk naast de luiertas ook nog kiezen voor een tas voor jezelf zoals een rugzakje of een schoudertas. Op die manier zijn de spullen van jou en de kleine gescheiden.

Welke tas past het beste bij je?

Je moet ook naar je persoonlijke voorkeur kijken, een tas kan zo mooi zijn en dan toch niet bij je passen. De meeste tassen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je er ook echt iets mee kunt en hij handig en comfortabel is dus dat zal geen probleem zijn. Dan is het alleen nog op zoek gaan naar de tas die jouw ogen helemaal verblinden en die jij zeker wel zult gaan dragen.