Index Gids
Image default
Sport

Ga steppend met je hond de lente in

Je kent het wel. Je hebt een jonge pup gekocht en die breekt thuis de boel af. Teveel energie. Of wellicht heb je een wat oudere hond die nog steeds enorm vitaal is. Je gunt ze die lichaamsbeweging wel, maar zelf elke dag hardlopen met de hond door het park is misschien iets teveel van het goede voor jouw lichaam! Je zoekt dus een oplossing en met het lenteweer voor de deur besluit je je voor te nemen er wat vader met je viervoeter op uit te gaan. Maar hoe?

De hondenstep

De hondenstep is de uitkomst voor hondeneigenaren. Ze zijn geschikt op alle terreinen. Je kunt er het bos mee ingaan, door het park of op een fietspad gaan. Bovendien zien ze er nog onwijs hip uit ook! Door het lage zwaartepunt van de hondenstep sta je stabiel op de step. Hierdoor val je niet snel om. Ook bochten nemen wordt door deze wegligging makkelijk. Bovendien trekt de step niet gemakkelijk om ver wanneer hij opeens een ruk aan de lijn geeft.

Verschillende soorten steps

Wij verkopen 4 verschillende soorten steps:
De Kickbike steps, deze steps zijn geschikt voor lange afstanden met en zonder hond. Door de comfortabele wegligging houdt u het op deze step lang uit.
De Mibo steps, deze zijn voor alle terreintypes geschikt en ook geschikt voor de langere hondeneigenaars. Ook is deze in opvouwbare variant beschikbaar, handig voor wanneer u met de auto naar het bos wilt of deze bijvoorbeeld mee wilt nemen in de trein.
De Yedo steps, deze zijn lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk mee kunnen worden genomen op bijvoorbeeld een vakantie. Deze steps zijn geschikt voor mensen die het steppen willen proberen, maar nog niet een te grote investering willen maken. De Yedo step is dan ook een step voor mensen met een budget.
De Crussis Cross step, dit is heftige step voor het ruigere terrein. Modder, bergen, helling op of helling af. Deze step heeft speciaal ontworpen banden zodat je geen grip verliest. Ook de remmen zijn hydraulisch, waardoor deze step de grootste honden aan kan.

Contact

Heb je nog vragen over een bepaalde step? Of wilt je dat er even iemand met je meedenkt over welke step het beste bij jouw situatie past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het verkopen van hondensteps en denken graag met je mee.

https://hondensteps.nl/