Spring naar inhoud

Hoe combineer je een dieet met shakes?

Volg je een dieet of ben je van plan om een dieet te gaan volgen, om af te vallen of voor sport? Vaak krijg je dan een bepaald aantal calorieën die je op een dag binnen moet krijgen, dit gaat gepaard met alles opschrijven en bijhouden wat je eet en de calorieën daarvan opzoeken. Als je het jezelf een stukje makkelijker wil maken kan je er ook voor kiezen om shakes te gebruiken. Kies voor een goed merk, Vitaminfood staat bekend om zijn kwalitatieve shakes.

De voordelen van shakes

Shakes hebben als voordeel dat je met de scoop die wordt meegeleverd makkelijk kan meten hoeveel calorieën en eiwitten je precies binnen krijgt. Je kan de shakes gebruiken als maaltijdvervanger, zo kan je bijvoorbeeld je ontbijt of lunch vervangen met een shake. De shakes van Vitaminfood hebben als voordeel dat ze niet alleen veel eiwitten bevatten, er zitten ook nog eens alle vitaminen en mineralen in die je met een maaltijd nodig hebt. 

 

Shakes van Vitaminfood 

Vitaminfood staat niet alleen bekend om de vitaminen en mineralen die het bevat, maar ook om de grote keuze aan smaken, kies uit banaan, aardbei, mango, chocolade, vanille, bosvruchten en kokos. Ook zitten er geen toegevoegde suikers in.Je lichaam maakt dus geen insuline aan, hierdoor blijft je hormoonhuishouding en bloedsuikerspiegel op peil en krijg je minder snel zin om te snacken. Doordat er veel eiwitten in de shakes van Vitaminfood zitten heb je een langdurig vol gevoel. Daarom is een shake van Vitaminfood de ideale optie om je dieet goed vol te houden. 

 

Maaltijden vervangen 

Een dieet houd je makkelijk vol als je ervoor kiest om één maaltijd per dag te vervangen door een shake. Kies voor ontbijt, lunch of diner. Zorg ervoor dat je niet snackt tussendoor en ga naast de shake ook niet extra eten. De shake telt als hele maaltijd. Je zult vol zitten van een shake van Vitaminfood en zo houd je het makkelijk vol tot de volgende maaltijd.