Index Gids
Image default
Zakelijk

Verschillende edities

Er zijn veel verschillende edities Windows 11 te verkrijgen. Wanneer je op de site van OnlineKeys gaat kijken zie je al verschillende soorten, zoals:

  • Windows 11
  • Windows 11 Education
  • Windows 11 Enterprise

 

Er zijn nog heel veel andere edities aan toe te voegen, maar je kan het beste zelf op de website gaan kijken. Hier wordt duidelijk uitgelegd wat er allemaal nieuw is aan deze editie. Ook kom je leuke aanbiedingen tegen van diverse spelletjes en veel meer. 

Hoe is het allemaal begonnen

OnlineKeys is eigenlijk ontstaan door een paar vrienden. Allen zijn zij gamers die vaak tot laat in de avond samen aan het gamen waren. Probleem destijds was dat dit geld kost en door dit probleem kwamen zij op het idee om een webwinkel te beginnen. Om het hele verhaal te lezen hoe het allemaal precies is begonnen is het leuk om dit op de website te bekijken. 

Ben je van plan om Windows 11 aan te schaffen, maar je weet niet precies of dat een goede stap is, kun je eventueel jouw vraag ook online stellen. De medewerkers van OnlineKeys   willen jou er graag bij helpen. 

Enorme keuze

Online zijn er veel producten te koop, een gamer kan hier zijn hart ophalen. Het leuke is dat er regelmatig interessante aanbiedingen zijn. Vooral de Warcraft spelers onder ons kunnen hier zeker een leuke aanbieding scoren.