Index Gids
Image default
Management

Top 10 small business ideas

Wat zijn de Top 10 van meest succesvolle kleine ondernemingen?

Bij het brainstormen over potentiële ideeën voor een klein bedrijf is het belangrijk te kijken naar de meest succesvolle ideeën. Dit kan helpen om de beste ideeën te beperken en misschien ongeziene gaten in de markt aan het licht te brengen. Hier zijn 10 van de meest succesvolle.  

 

1. App Ontwikkeling

Om een app-ontwikkelaar te worden, zijn een lage initiële investering en een paar middelen nodig om op te starten. Dit betekent dat bijna iedereen met een goed idee voor een mobiele app die leuk of nuttig is, potentieel succes kan hebben. De app-industrie is ook zeer winstgevend, met meer dan 28 miljard dollar uitgegeven aan apps in 2020 alleen. Dus iedereen die op de proppen komt met een idee voor een app die hun vrienden en familie zouden gebruiken, kan er waarschijnlijk een succesvol klein bedrijfje omheen ontwikkelen. 

 

2. Persoonlijke training

Personal Training is nog zo’n geweldig idee voor een klein bedrijf dat weinig beginmiddelen vereist, maar wel een groot potentieel voor succes heeft. Het enige wat nodig is, zijn enkele apparaten, misschien een lidmaatschap van een sportschool met een gastenkaart en een aanzienlijke kennis van persoonlijke gezondheid, fitness en voeding. Een trainer worden vereist geen graad of certificering, maar in plaats daarvan klanttevredenheid en consistente resultaten, evenals solide personal branding en sociale mediavaardigheden.

 

3. Schoonmaakservice

Het starten van een schoonmaakservice is ook een lucratief idee voor een klein bedrijf, aangezien woningen en bedrijven bijna altijd moeten worden schoongemaakt. Deze noodzaak betekent dat er een gestage stroom van klanten en inkomsten zal zijn. Bovendien is een schoonmaakdienst een prima bedrijf om vanuit huis te beginnen en breidt het zich na verloop van tijd goed uit.

 

4. Freelance copywriting

Freelance copywriter worden is een ander winstgevend bedrijfsidee. Het enige wat je nodig hebt is een sterke portfolio, een goede internetverbinding en een beetje kennis van zoekmachine optimalisatie en best practices van content en social media platforms. Als een klein bedrijf met lage overheadkosten en een grote mate van flexibiliteit en creatieve vrijheid, is freelance copywriter worden een aantrekkelijk idee voor een klein bedrijf. 

 

5. Onroerend Goed

Het opzetten van een makelaarskantoor kan een uitdaging zijn, maar heeft ook een hoog potentieel voor succes. Sommigen willen misschien cursussen volgen en een examen afleggen om erkende makelaars te worden. Anderen kunnen gewoon kopen eigenschappen en hen door te verkopen voor grote rendementen of verhuren voor passief inkomen. Onroerend goed is een geweldig klein bedrijf dat gemakkelijk succesvol kan worden met voldoende toewijding en slimme besluitvorming.

 

6. Freelance Grafisch Ontwerp

Net als tekstschrijvers kunnen freelance grafisch ontwerpers een zeer succesvolle kleine onderneming ontwikkelen op basis van hun artistieke vaardigheden. Tal van bedrijven, zowel lokaal als online, zoeken deskundige grafisch ontwerpers om logo’s, websites en andere media te creëren die de look en feel van hun bedrijf bepalen. Met een indrukwekkend genoeg portfolio, kan bijna iedereen met vaardigheden in stijl en visuele kunst potentieel een succesvol klein grafisch ontwerpbedrijf creëren.

 

7. Bijles

In lijn met online educatieve diensten, is bijles een kleine winstgevende business idee als individuen en gezinnen hulp zoeken bij permanente educatie, test prep en cursuswerk hulp. Met de brede beschikbaarheid van video-conferencing platforms en screen-sharing programma’s, is het aanbieden van bijlesdiensten een goedkope, in het oosten te starten business geworden. Alles wat men nodig heeft is een bewijs van expertise in een onderwerp en een track record van tevreden klanten. 

 

8. Landschapsarchitectuur

Huiseigenaren en bedrijven willen dat hun buitenruimtes er net zo goed uitzien als hun binnenruimtes, maar hebben misschien niet de expertise of de apparatuur. Daarom is landschapsarchitectuur een ander leuk klein bedrijf dat men gemakkelijk kan beginnen. Alles wat nodig is, is een investering in de juiste apparatuur, een grote mate van basiskennis in tuinieren en tuinbouw en wat eenvoudige online marketing om de aanwezigheid van het bedrijf te vestigen. 

 

9. Huisverbetering

Onderhoud, reparaties en installaties zijn constanten in elk huis. Klusjesmannen en huisverbeteringsexperts kunnen zeer succesvolle kleine bedrijven vormen met een behoorlijke set gereedschap, een gestage stroom vervangingsonderdelen en een sterke basis van kennis in reparaties en installaties. 

 

10. Kinderopvang

Minder dan een op de drie kinderen in de VS heeft een thuisblijvende ouder die fulltime voor hen zorgt, wat het aanbieden van kinderopvang tot een ander winstgevend business idee maakt met een hoog potentieel voor succes. Het vereist een track record van verzekerde ouders en gelukkige, actieve kinderen en, het allerbelangrijkste, betrouwbaarheid. Met deze elementen op zijn plaats kan iedereen een uitstekende kleine onderneming opbouwen, die kinderopvang biedt aan lokale gezinnen in hun omgeving.  

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/