Index Gids
Image default
Marketing

Linkbuilding tips voor beginners

Als je het hebt over zoekmachine optimalisatie, is linkbuilding een cruciaal onderdeel van dit proces. Het is simpel genoeg om een ​​website te maken en te beheren. Als echter niemand hiervan op de hoogte is en er geen links zijn die naar je site verwijzen, krijg je waarschijnlijk nauwelijks verkeer. Het is essentieel dat je je backlinkprofiel opbouwt als je wilt dat je bedrijfswebsite opgemerkt wordt door Google en andere zoekmachines. Linkbuilding kan echter best lastig zijn voor beginners omdat er zoveel verschillende manieren zijn waarop je dit kunt doen. Je kunt het zeker zelf proberen, maar als dit niet lukt kun je de hulp inroepen van een online marketingbureau zoals Webton.

Vraag- en antwoord websites

Quora is een populaire vraag- en antwoord website waarmee gebruikers vragen kunnen stellen en op vragen van anderen kunnen antwoorden. Het beste van Quora is dat het een actieve community van gebruikers heeft die je feedback kunnen geven over je SEO strategieën. Onderzoek doen op Quora kan je helpen meer te weten te komen over linkbuilding, SEO en trefwoordenonderzoek. Stackoverflow is een andere geweldige Q&A website die programmeurs helpt elke dag iets nieuws te leren door de hulp van anderen in hun vakgebied. Het is ook een geweldige plek voor beginners die meer willen weten over technische problemen met betrekking tot programmeer- of coderingstalen zoals HTML5 of CSS3. Als dit iets is dat je zou willen opnemen in je linkbuilding strategie, maar niet precies weet hoe, is contact opnemen met een online marketingbureau zoals Webton de beste optie die je kunt overwegen.

Maak het mensen gemakkelijk om je inhoud te delen

Knoppen voor het delen van je posts op je social media kanalen zijn een must. Dit is hoe mensen je inhoud voor hun vrienden en volgers krijgen. Als ze het niet kunnen delen, nemen ze niet de moeite om het te lezen. De beste manier om ervoor te zorgen dat mensen je inhoud kunnen delen, is door een plug-in zoals AddThis of Shareaholic te gebruiken. Met beide plugins kun je knoppen voor sociaal delen toevoegen aan elk bericht op je website zonder dat je ze handmatig voor elk bericht afzonderlijk hoeft toe te voegen. Zorg er ook voor dat mensen met mobiele telefoons of tablets gemakkelijk kunnen delen op Facebook, Twitter, Instagram en andere platforms. Je moet oppassen dat het niet te overweldigd wordt door te veel te delen op je website. Hoe weet je of je artikelen van hoge kwaliteit plaatst? je kunt advies krijgen of zelfs kwalitatief goede inhoud laten maken door online marketingbureaus zoals Webton als je niet de luxe hebt om te controleren of je goede inhoud plaatst.