Index Gids
Image default
Bedrijven

Waxmelts, geurbranders, schalen en andere woonaccessoires

MoLelo is een online webwinkel waar je diverse woonaccessoires, waxmelts en jams kunt kopen. Wij bieden een breed assortiment aan producten aan die zowel mooi als scherp geprijsd zijn. Alle producten in ons aanbod zijn met veel passie gemaakt of door onszelf geselecteerd. Welk soort interieur je ook thuis hebt, onze stijlvolle woonaccessoires van aardewerk, beton of hout passen in iedere woning. Behalve een webshop waar je ieder uur van de week producten kunt bestellen hebben we ook een winkel aan huis en vind je ons regelmatig terug op evenementen.

Benieuwd naar onze producten? Kijk dan gerust eens rond in de webwinkel!

Homemade waxmelts van ecologische soja wax

Met de zelfgemaakte waxmelts van MoLelo haal je en ware geursensatie in huis. Bij het maken daarvan maken we gebruik van ecologisch sojawax van hoge kwaliteit. Deze is volledig plantaardig. Er wordt gen paraffine toegevoegd, waardoor je geen last zult hebben van de nare geur van kaarsvet. Ook is de brander hierdoor een stuk eenvoudiger schoon te maken. De waxmelts hebben een levensduur van circa 8 uur, al zal dit ook afhangen van het geurkarakter en de hoogte van de brander. Zo zal de geur zwakker zijn naarmat d afstand tussen de vlam en de bodem groter is. In dat geval zal de waxmelt dus langer meegaan.

Diverse soorten geurbranders

Bij een handgemaakte waxmade van MoLelo hoort natuurlijk ook een mooie geurbrander. Ook deze kun je bij ons kopen. Heerlijk om lekkere geuren door jouw woning te verspreiden! Ook is de geurbrander natuurlijk gewoon een mooi decoratief woonaccessoire. Behalve geurbranders kun je ook nog dienbladen en schalen bij ons kopen. Leuk voor op een tafel. Hier kun je de geurbrander op zetten, of even wat spullen op dumpen. Verder verkopen we ook diverse kaarsen en kandelaren. Met deze woonaccessoires zorg je pas echt voor sfeervolle verlichting bij jou thuis.

Bezoek onze webshop!

Heb je interesse in onze waxmelts, geurbranders, schalen, kaarsen of andere woonaccessoires? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop! Als je nog vragen hebt kun je ook altijd even bellen naar 06 – 21843234.

Voor meer info : https://molelo.eu/