Index Gids
Image default
Bedrijven

Stijlvolle raamdecoratie in Veenendaal

Op zoek naar stijlvolle raamdecoratie in Veenendaal? Dan is Ambifloor uw aangewezen partner. Ambifloor biedt een ruim assortiment aan raamdecoratie in Veenendaal. Hierbij staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle aangeboden producten zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen langdurig en intensief gebruik. Hierdoor gaan producten lang mee en kunnen we ze gerust duurzaam noemen. Ook de service van uw raamdecoratie in Veenendaal is van hoog niveau. U kunt bij Ambifloor terecht voor reparaties, maar ook voor eventuele vermakingen.

Ruim assortiment raamdecoratie in Veenendaal 

Zoals eerder gezegd biedt Ambifloor een ruim assortiment aan raamdecoratie in Veenendaal. Denk hierbij aan verschillende soorten gordijnen, jaloezieën, duettes, lamellen en shades. Voor raamdecoratie in Veenendaal werken we uitsluitend met topmerken. In onze collectie vindt u de volgende merken:

  • Zonnelux

  • Toppoint

  • Rebototaal

  • Velux

  • GB Products

  • Luxaflex

Welk type raamdecoratie het beste bij uw interieur past, hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij aan de sfeer die u wilt creëren en de functie van de raamdecoratie. Zo zorgt een rolgordijn bijvoorbeeld voor rust in huis. Door al deze opties kan de keuze lastig worden. Gelukkig beschikken we over vakkundig personeel dat u al het nodige advies over raamdecoratie in Veenendaal kan geven. 

Meer dan alleen raamdecoratie

We bieden u meer dan alleen raamdecoratie in Veenendaal. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere vloeren en trapbekleding. Naast raamdecoratie zijn vloeren en trapbekleding de echte eyecatchers van uw huis. Zo valt bij binnenkomst de blik vaak het eerste op de trap. Na binnenkomst zal de blik ook op de vloer vallen. Hier hebben we verschillende soorten afwerkingen voor. Denk hierbij aan een subtiel afdeklatje of een hoge, stijlvolle plint. 

Voor een goede impressie van al onze producten nodigen we u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is te vinden op Nieuweweg 170 in Veenendaal. De actuele openingstijden kunt u vinden op www.Ambifloor.nl 

Contact

Bent u direct al benieuwd naar wat Ambifloor voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 55 14 70. Ook kunt u ons mailen via info@ambifloor.nl.