Index Gids
Image default
Bedrijven

Natuurlijke leemverf

Als u op zoek bent naar een 100% natuurlijke verf, is leemverf een goede optie! Deze verf heeft een prachtige aardetint, waardoor u de sfeer van buiten mee naar binnen brengt. Daarnaast draagt deze verf ook nog eens bij aan een natuurlijke leefklimaat. Het heeft namelijk een ademende werking. Zeer geschikt dus voor in uw woning of voor op kantoor. U geniet van nog meer voordelen! En wat nou als we u vertellen dat we u daar in deze blogpost meer over gaan vertellen?! Bent u benieuwd? Lees dan gauw verder!

Gezondheidsvoordelen en multi-toepasbaar

De vraag naar natuurlijke verven zoals leemverven neemt steeds meer toe. Waarom? Vanwege de gezondheidsvoordelen die de verf met zich meebrengt. Na het verven heeft u namelijk geen last van een verflucht, doordat de verf een damp-open karakter heeft. Het is chemisch oplosmiddel vrij, dus van een nare verflucht na de klus is gelukkig totaal geen sprake. In het assortiment van Ecobouwen vindt u kwalitatieve leemverven van de merken Tierrafino en Ecotec. U kunt een keuze maken uit vele prachtige kleuren, die zowel op de muur als op het plafond aangebracht kunnen worden. Maar de verf van Ecotec is ook geschikt voor hout, keukens of balken. Multi-toepasbaar dus!

Specialist in duurzame bouwmaterialen

Neem een kijkje in de webshop en bestel de leemverf die u zoekt! Er is veel keus op het gebied van kleuren, waardoor de juiste verf voor u er altijd bij zit. Bij Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u maar nodig heeft voor een ecologische verbouwing. Van leemverf tot aan isolatiemateriaal, een duurzame constructieplaat, duurzame betonstuc en nog veel meer! Doordat dit bedrijf gespecialiseerd is in ecologische, natuurlijke en duurzame bouwmaterialen bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op de website om het aanbod te bekijken.

Voor meer info : https://www.eco-bouwmaterialen.nl/